WIKI ALEXANDRA UNGUREANU si noul ei videoclip "WHERE IS THE LOVE"

Roscata ALEXANDRA UNGUREANU vine din orasul natal al NADIEI COMANECI. S-a nascut la ONESTI la 28 decembrie 1981. Canta muzica house, dance,si pop.

ALEXANDRA UNGUREANU a cantat la pian si in copilarie si a facut si studii de canto. Castiga numeroase concursuri muzicale pentru copii.

In 2001 colaboreaza cu SISTEM. E de bun augur si in 2003 obtine locul.al 3-lea la EUROVISION. A reprezentat ROMANIA la concursul "CERBUL DE AUR". Vocea si atitudinea ei cuceresc inimile compozitorilor care se intrec sa ii compuna melodii.

Dinu GIURGIU, Ionel TUDOR, Ady DESPOT ii ofera melodii care vor cuceri rand pe rand marele public.
In 2004, ALEXANDRA UNGUREANU pleaca in turnee alaturi de trupe ca HOLOGRAF, VITA DE VIE, sau TAXI.

In acelasi an ALEXANDRA UNGUREANU incheie colaborarea cu trupa CRUSH si devine solista trupei.
CRUSH adica RADU CERNAUTEANU si SORIN SENCIUC.

E greu de crezut ca ALEXANDRA a terminat ASE_ul dar are si un masterat la UNIVERSITATEA din ORLEANS DESS  sectia de FINANTE si Contabilitate si GESTIUNE. Greu de crezut ca este o fata atat de instruita dar care a mizat numai pe pasiunea pentru muzica.

Cantecele ei sunt pline se sensibilitate si aproape vorbesc despre dragoste. "Aprinde-mi inima", "As vrea sa stii",'Cu tine -n rai. ALEXANDRA UNGUREANU a colaborat si cu PAULA SELING

ALEXANDRA UNGUREANU nu a dezamagit niciodata dar a fost dezamagita in dragoste. Se stiu foarte putine lucruri despre viata ei sentimentala. A fost pe punctul de a se casatori darnu a fost sa fie.

O fata ca ea nu se poate sa nu isi gaseasca jumatatea, Poate ca asa,  ALEXANDRA UNGUREANU va reusi odata indragostita sa rupa bariera dintre scena si public. Asta e singurul lucru care i se poate reprosa  cel putin asa sustin specialistii. Se intampla ceva ca un blocaj, cand melodiile ei trebuie sa treaca scena inspre public.


Crush & Alexandra Ungureanu - I Need U More

Alevandra UNGUREANU este fara tagada una din marile voci ale ROMANIEI. Si  noi credem in succesul ei in continuare. Ultimul videoclip al ALEXANDREI UNGUREANU se numeste "WHERE IS THE LOVE"

 Chiar asa , ALEXANDRA esti in cautarea iubirii? Orinde apare, ALEXANDRA UNGUREANU este ca o raza de soare/ Luminoasa, atra gatoare si cu VOCEA la ea in permanenta.
.
MAI POTI CITI