Treceți la conținutul principal

Cantareata KAMELIA-lansarea videoclipului PRIMA OARA-Biografia celei mai titrate cantarete

KAMELIA aka KAMELIA HOREA este o cantareata  cu un frate la fel de celebru GEORGE. Sunt din Timisoara. Cantareata spune despre ea ca are muzica in sange, a cantat de mica si nu concepe sa faca in aceasta viata altceva decat muzica.

La 15 ani incepe sa cante impreuna cu fratele sau GEORGE HOREA. In prezent cei doi frati au un studio in orasul  natal TIMISOARA care se numeste STUDIO 66.

A absolvit Facultatea de Geografie la Universitatea de Vest. Kamelia este o banateanca frumoasa si extrem de hotarata. Incepand cu 15 ani fiecare nou an a mai bifat ceva constructiv. La 19 ani devine solista , la 20 de ani participa la emisiunea concurs MEGASTAR.

La 22 de ani pleaca in turnee cu trupa SIMPLU si la 23 de ani viata i se schimba cu adevarat. Despre MEGASTAR spune ca ramane o experienta care a marcat-o. "M-a schimbat experienta MEGASTAR, am vazut lumea asa cum este ea, nu doar imaaginea care se vede la televizor,m-a facut sa ma maturizez mai mult".

Frumoasa KAMELIA are studii. muzicale si de dans.A facut cursuri de canto la BLUE SOUND, studioul CRINEI MARDARE. In privinta dansului, a frecventat scoala BIG BOUNCE a cantaretului CRBL.

A absolvit si SCOALA POPULARA DE ARTA din Timisoara. Acestea fiind scolile absolvite, mai departe KAMELIA spune ca a fost mereu o autodidacta.

KAMELIA SI GEORGE HOREA au colaborat cu PUYA pentru "CHANNGE" si acesta este momentul in care viata i se schimba pentru ca lumea aude prima oara de ea. Kamelia are o parere foarte buna despre promovarea on line pe care o considera deosebit de eficienta.

Chiar daca la inceput capitala nu prea a fost pe gustul ei acum s-a obisnuit cu galagia si efervescenta vietii in BUCURESTI.
"De asta imi place in BUCURESTI, tot timpul se intampla cate ceva si nu ai timp sa te plictisesti."

Kamelia a colaborat cu HOREA CRISOVAN,chitaristul trupei BLAZAJ, a lucrat pentru reclame in radio, a facut diverse spoturi si demo-uri. In 2008 KAMELIA a fost baking-vocal la :ISTORIA DANSULUI:.

PUYA i-a oferit ocazia sa plece intr-un alt turneu de promovare pentru "ROMANISME" Ieri, KAMELIA a fost extrem de fericita. A lansat un nou videoclip la care tine mult. A lucrat la acest proiect mai mult de jumatate de an.


Puya feat Kamelia & George Horia - Change

Se numeste "PRIMA OARA". Este vorba de o prima poveste de dragoste, de acele momente inefabile in care orice fata se indragosteste si mai apoi va reveni la acest ."film" cu multa duiosie si melancolie.

Din nou vocea puternica a KAMELIEI isi face simtita prezenta. Filmarile au avut loc in ORASTIE si TIMISOARA. "PRIMA OARA" a fost regizat de GEORGE HOREA iar paartenerul KAMELIEI din videoclip este IONUT TRANDAFIR
KAMELIA SI IONUT indragostitii din clip traverseaza iubirea in toate anotimpurile.

Este atat de simplu prin frumusetea sentimentului pe care il descriu incat pentru unele domnisoare vizionarea acestui nou clip va aduce lacrimi in coltul ochilor. Nu aveti decat sa il urmariti,videoclipul vreau sa zic si veti stii la ce m-am referit.

De ce oare nu stim nimic despre viata sentimentala a cantaretei KAMELIA? Pentru ca este o fata discreta si pentru ca spune ea muzica este legatura ei despre care poate vorbi oricand.. Nimic despre vreun barbat din  viata ei. Si cred ca e mult mai bine asa.

KAMELIA asculta AMY WINEHOUSE, THE TEMPTATIONS., ADELE, ALICIA KEYS, MICHAEL BUBLE, ENYCAH BADU., JULIE LONDON, sau SEAN PAUL.

Un singur regret are KAMELIA. Nu a participat niciodata la EUROVISION dar stie ca va veni si acest moment.
In rest ramane frumoasa cantareata foc de ambitioasa si aprope ireal de inteleapta in comparatie cu alte fete de varsta ei. Stie ca viata curge si nu e timp de pierdut.

Are si o reteta pentru succesul in viata. "Trebuie doar sa crezi, sa gandesti pozitiv si sa muncesti foarte mult, in rest totul vine de la sine."

Melodia "PERDONAME: a cantaretului JUAN XAVIER care a participat la o editie a EUROVISIONULUI a fost produsa in studioul  STUDIO66 din Timisoara a fratilor GEORGE si KAMELIA HOREA.

"TOT CE SUNT EU CA ARTIST ESTE REZULTATUL A TOT CEEA CE AM ASCULTAT. EXPERIMENTAT. SI PRELUAT DIN MUZICA PE CARE O ASCULT."

KAMELIA ramane acea cantareata speciala care vorbeste doar cand are ceva de spus. E gura de aer proaspat in mormanul cantaretelor ce au drept voce doar sustinerea silicoanelor si imbracamintea lejera.

BRAVO! KAMELIA HOREA!