Treceți la conținutul principal

WIKI TARA HOLTEA: MISSING YOU - Stiri Noi Vedete

Biografie TARA HOLTEA


Data si locul nasterii: 7 mai 1986, Bucuresti

Tara s-a bucurat de prima aparitie pe scena cand inca era in scoala generala. Acompaniata de o chitara clasica, frumoasa cantareata a reusit sa-i impresioneze pe parintii veniti la serbarea scoalara, iar aplauzele acestora au facut-o sa-si doreasca mai mult.

Caracteristici personale: plina de energie, iubeste natura; ii place foarte mult culoarea verde.

In timpul liber TAREI ii place sa se plimbe cu motocicleta ei. sau cu masina (daca afara ploua), fara o destinatie anume, dar hotarata sa cunoasca locuri si oameni noi.


In 2009,TARA a facut primul pas important in cariera. Impreuna cu producatorul Edward Maya a pus bazele proiectului ''Tara feat Liviu Hodor''. Si asa iese la lumina primul single oficial : “Happy for you”!

Anul 2011 marcheaza inceputul carierei solo al Tarei, aceasta fiind sprijinita de producatorii Alexandrei Stan (Maan Studio).

Tara Holtea lanseaza al 3-lea clip din cariera sa ''Missing you'', unde cantareata isi dezvaluie latura feminina si sexi. Anul 2012 i-a adus Tarei premiul pentru ''Cel mai bun debut solo'' la Gala Premiilor Radar de Media''.

Al 4-lea single semnat TARA, ''Take me on a highway'' este produs impreuna cu Rappin'on Production ( Connect-R ) si urmeaza a fi lansat curand.

Contul de Facebook al Tarei Holtea este: facebook.com/taraholtea


YOUTUBE TARA HOLTEA MISSING YOU