Biografie OLIVIA LESU ex logodnica lui COSTI IONITA si fosta iubita manta de vreme rea pentru "PRINTUL" ADRIAN CRISTEA

OLIVIA LESU este un fotomodel care prin atuurile fizice a reusit sa il vrajasca pe COSTI IONITA.

Olivia Lesu este manechin si are un corp de invidiat, cu masuri perfecte: inaltime - 1,72m, greutate - 52kg, masuri - 98/63/90.

Ea ar fi vrut sa ii fie nevasta dar COSTI a hotarat ca domnisoara aceasta oricat de merituoasa fizic ar fi nu merita onoarea de a fi nevasta, OLIVIA nu mai pierde timpul face un tur de televiziuni si ne transmite fix ca iubirea ei e prea ocupata cu profesia, cantarile si turnee de promovare dar totusi spera intr-o impacare.

Pleaca putin in vacanta in TURCIA .iar la intoarcere aterizeza in bratele seducatorului ADRIAN CRISTEA. Nu e de ici de colo sa fii iubita unui "PRINT". Ea se lauda prietenilor si acest lucru ajunge la urechiusele veteranei BIANCA DRAGUSANU.

"PRINTUL" e nevoit sa ii dea un "delete' scurt voluptoasei OLIVIA. De ciuda OLIVIA  ar putea face inca un tur al televiziunilor in care sa ne explice ca bruneta de 20 de ani cu care a fost vazut COSTI IONITA pe la cafenelele din DOROBANTI nu ar fi asa de interesanta ca ea. De ce.?

E cunoscuta afinitatea lui COSTI IONITA pentru blonde,doar a avut o legatura de 3 ani cu ISSA de la ELEGANCE sau cu superba bulgaroiaca ANDREEA TEODOROVANA pe care a si lansat-o in muzica.

In perioada COSTI IONITA Olivia avea pletele blonde apoi pentru "PRINT" s-a vopsit bruneta. Nu stim din ce traieste momentan OLIVIA LESU. Nu am auzit de  ea la defilarile de moda din cluburi si restaurante.

OLIVIA LESU a intrat intr-un con de umbra. Dat fiind dimensiunile sale 98-63-90, 52 de kg si 1.72m credem ca voluptoasa nu va pierde timpul prea mult piana ce isi va gasi un iubit potent macar, daca nu tanar.

Timpul trece si poate i-o fi trcand prin capusorul de fotomodel OLIVIEI ca  modellingul nu poate dura la infinit si nu ar fi rau sa intre in randul lumii. Sa isi faca o familie si sa aiba copii. Sau poate OLIVIA va mai copilari o vreme.

Fii pe faza OLIVIA LESU! Poate reincalzesti "ciorba " cu "PRINTUL" CRISTEA ADRIAN!

Olivia LESU are timp destul intre sedintele de infrumusetare la saloane de fite, sport si shopping. E cazul sa reintre in circuitul show-biz-ului. Hai OLIVIA "craii" de DOROBANTI te asteapta!
MAI POTI CITI