Filmul "PENDULUM" a comediantului japonez a emotionat 1,7milioane de oameni-Viata ca un pendul

De la Huffington Post aprope toate ziarele importante au acordat o atentie sporita filmuletului intitulat "PENDULUM". Acest film a reusit sa impresioneze 1,7 milioane de oameni.

Cand vezi una ca asta, fie si numai din curiozitate te duci fuga sa afli despre ce e vorba. Ce poate fi atat de emotionant? Pai viata e emotionanta,natura, copii.

Comediantul japonez despre care putini stiau pina acum cateva zile, si-a luat numele de scena dupa numele unui joc video. Se numeste TEKKEN.

Numele real al comediantului este TAKEFUMI KURADHINA.. S-a nascut in JAPONIA si este pasionat de desene tribale si antichitati.

TEKKEN surprinde viata unui om care poate fi si este cu siguranta cu mici modificari, viata fiecarui om de pe planeta. Noi cam absentam chiar din propia viata. Ne insurubeaza in noi fumul nociv al rutinei. Pierdem pe masura ce trece timpul din umor, bunatate, veselie si compasiune pentru semenii nostri. Valorile nu mai sunt aceleasi si cine se adapteaza se adpateaza cine nu, nu.

De ce ne emotioneaza filmuletul? Pentru ca este adevarat! Intotdeuna fata buna si cuminte se indragosteste de baiatul rebel si fara maniere, brutal si nemanierat. Se produce un declic . Apare starea de gratie-INDRAGOSTEALA.Apar greselili pe care numai tineretea e in stare sa le produca. Apar si copiii. Viata celor doi tineri nebunatici se schimba. Exista telul pentru care cei doi raman impreuna-cresterea copilului.
Poate sentimentele nu mai sunt aceleasi , apar nervi, frustrari, batai, ispite si tot asa. Copilul creste ceea ce da libertatea cuplului sa faca alte gresel de maturitate.

Si tot nu ne dam seama ca gresim. Viata ajunge intr-un punct in care apar momentele grele. Apare si moartea si regretul si cel mai greu realizam ca nu mai putem indrepta nimic  de indata ce moartea ne ia in locuri ce promit a fi lipsite de griji.

Viata e un puzzle si mereu ne vine randul sa plecam. Vazand acest filmulet poate plangem intrcat ni se arata negru pe alb ca vom muri.

Japonezii au alta filosofie de viata. Comediantul ne da un semnal de alarma. SA NU MAI FIM RAI UNII CU ALTII! Altfel spus e prea scurta viata ca sa ne-o petrecem in lucruri marunte. Sa iubim natura sa o protejam!

Asteptam sa vedem daca acest japonez comediant mai are ceva de spus. Acum ca toata lumea l-a descoperit si se vorbeste despre el. Intre timp sa nu uitam sa ne bucuram ca suntem in viata si suntem sanatosi.

Filmul de cateva minute "PENDULUL" este viata insasi. Sta in puterea fiecaruia de a face schimbari sau de a putea sa indreptam greseli pina nu e prea tarziu. Si totusi, e formidabil ca o chestie atat de simpla sa emotioneze atat de multi oameni! Asta in era netului care are resurse sa aduca uimire si emotie in fiecare dintre noi!
MAI POTI CITI