Biografia tinerei ASHLEY FULLER OLSEN amanta cea noua a lui JOHNNIE DEPP

ASHLEY FULLER OLSEN i-a pus pe jar pe paparazzii Americii cand acestia au descoperit   ca JOHNNY DEPP, sarmantul  CAPTAIN JACK SPARROW si-a petrecut noaptea impreuna cu ea. Si asa ziarele au publicat titluri in care tanara si atragatoarea ASHLEY OLSEN a fost declarata amanta actorului.
ASHLEY si sora sa geamana MARY-KATE sunt obisnuite cu camerele de filmat din frageda pruncie. Ele au aparut in serialul de comedie "CASA PLINA"- "FULL HOUSE". La varsta majoratului adunasera deja o avere impresionanta.

Sunt obisnuita cu viata sofisticata, hainele de firma si in general se invart in cercurile selecte. ASHLEY a fost alaturi de sora geamana atunci cand aceasta a traversat o perioada grea. A suferit de depresie.

Cele doua mai au un frate vitreg TRENT si o sora vitrega LIZZIE. Parintii lor s-au despartit iar ASHLEY a refuzat sa mearga la nunta parintelui cu noua sotie.

Blonda ASHLEY a reusit sa il cucereasca pe frumosul JOHNNIE DEPP si se pare ca nu o ingrijoreaza diferenta de varsta dintre ei. Si nu stim cate parale da pe familia lui JOHNNIE si daca tine cont ca acest barbat are si 2 copii din mariajul cu VANESSA PARADIS.

Sa se fi despartit cu adevarat JOHNNIE de VANESSA sau e doar o pauza pe care si-au dat-o cei doi?. Cert e ca JOHNNIE nu sufera si si-a gasit alinarea in bratele frumoasei blonde ASHLEY OLSEN

Dar oare JOHNNIE a fost fermecat si de contul bancar al fetei? Da, e urat sa ne gandim la asa ceva. Doar si JOHNNIE are bani nu?

Iata ce crede ASHLEY OLSEN despre sex-appeal: "I don t think you necessarily need to show off your stomach and boobs to be sexy I m just not attracted to that type of dress"

Ei si daca nu considera fata adecvat sa isi arate abdomenul, buricul sau sanii cum l-a cucerit pe JOHNNIE? Sa ramana asadar parte a misterului si farmecului sau.

Timpul ne va spune daca vor ramane impreuna sau a fost doar o aventura. In orice caz aceasta noua poveste de dragoste intre ASHLEY si JOHNNIE va tine treaza curiozitatea paparazzilor Acestia probabil ca se pregatesc sa le urmaresca fiecare miscare.

Probabil ca va stii CAPITANUL SPARROW cum sa isi protejeze iubita. Nu degeaba a frant atatea inimi. E un pirat neinfricat cel mai bun din bransa lui.

Cine este interesat sa vada si in ce filme a jucat ASHLEY OLSEN alaturi de sora geamana MARY-KATE iata cateva din filmele lor

NEW YORK MINUTE
CHARLIE S ANGELS
THE CHANGELLING
WHEN IN ROME
OUR LIPS ARE SEALED
7TH HEAVEN
TWO OF A KIND

ASHLEY OLSEN e mai inalta cu un centimentru decat MARY KATE si a venit pe lume cu 2 minute inaintea surorii. Ne asteptam ca MARY KATE sa nu aiba nimic de zis de noul barbat din viata lui ASHLEY

Numai sa nu ii vina in minte sa doreasca sa il cucereasca si ea pe DEPP in caz ca surioara mai mare se va plictisi.