Biografia femeii ANDREEA CARANDA fosta nevasta de miliardar EDUARD UZUNOV

Biografia unei neveste de miliardar-Viata femeii ANDREEA CARANDA (FOTO) in curand fosta nevasta de miliardar  Fosta asistenta si COLOMBINA de la ABRACADABRA  nu si-a mai putut pastra sotul EDUARD UZUNOV

Numele ei este ANDREEA CARANDA. A fost colega cu DANA ROGOZ si DUCU  ION. DANA a pastrat in viata ei televiziunea, la fel si DUCU ,in prezent regizor si sot de vedeta blonda DIANA DUMITRESCU.

ANDREEA CARANDA a fost in show-ul fenomen ABRACADABRA, COLOMBINA si ASISTENTA. In vremea copilariei era o fetita bruneta un pic grasuta si de atunci parea extrem de infipta. A lucrat o vreme in ograda PRO-TV-ului ca producator tv. S-a plictisit si a schimbat macazul alegand sa lucreze in industria hoteliera.

ANDREEA CARANDA a terminat chiar Facultatea de REGIE FILM. Si cand i-a venit vremea sa se marite, ANDREEA a crezut ca este regizorul filmului vietii ei. Dar viata bate si filmul uneori, nu-i asa?

Andreea s-a maritat , ca apoi sa devina o femeie divortata care crestea singura sau mai putin singura un baietel. Trece vremea si ne apropiem de zilele noastre. ANDRREA CARANDA a pus ochii deopotriva pe batbatul chipes dar si extrem de bogat. Ba mai mult iubitul ei era chiar miliardar si era si "putin" insurat dar ce conteaza?

In dragoste e ca la razboi.! Si l-a vrajit "COLOMBINA" pe EDUARD UZUNOV pina cand l-a scos din minti. MIliardarul a dat-o afara din vila pe CRISTINA si pe cele doua fetite ale lor. CRISTINA s-a batut ca o leoaica pe partea de avere care ii revenea in urma partajului si pe custodia fetitelor.

Cine il  alina in acest timp pe miliardar? ANDREAA CARANDA! Ei draga ai reusit sa fii o vreme si tu nevasta de miliardar dar a sosit si vremea ta! Sa simti si tu macar o parte din ce a simtit CRISTINA, prima nevasta.

Gurile rele spun ca tu l-ai despartit pe EDUARD UZUNOV! Si nici fostii colegi de la ABRACADABRA nu au apreciat prea mult mutarile ANDREEI. Toata lumea susotea pe la colturi ca ai devenit amanta de miliardar cu scopul precis de a deveni apoi nevasta de miliardar.

Va aduceti aminte de circul iscat in vila familiei UZUNOV saptamanile trecute? Televiziunile prezentau stiri despre cum se chinuie nevasta miliardarului UZUNOV sa il scoata fortat dinpropia vila? Ce nu stiati la acel moment era faptul ca nevasta avea numarul 2 pe tricou si se numeste ANDREEA , adica fic COLOMBINA ANDREEA CARANDA UZUNOV.

Acum doi ani averea miliardarului UZUNOV era de 30 de milioane de euro. WOW! EDUARD UZUNOV inca miliardar este detinatorul grupului de firme REGATTA.

REGATTA este specializata pe 3 divizii: cea imobiliara, cea a serviciilor financiare si o divizie de property management.

Unde sunt vremurile cand ANDREEA CARANDA il saruta patimas iar totul era roz si viata era dulce in vila lor somptuoasa? Ce i-ai facut lui EDUARD UZUNOV ANDREEA de este asa de furios?

Unde s-a mai vazut ca un barbat si miliardar sa plece din cauza nevestei chiar din propria vila? Dar stati asa nu a plecat cu mana goala. Nu ! A carat absolut tot din vila si a batut usile si ferestrele asta pentru ca , EDUARD nu o mai vroia pe COLOMBINA!

La interventia prompta a politiei EDUARD a parasit casa dar stim ca va urma un divort in care el nu se va lasa cu una cu doua. Si stim ca se va lupta. ca ANDREEA sa primeasca exact atat cat merita. Neavand sa lupte pe custodia vreunui copil lupta se va da pe viata si pe moarte in ceea ce priveste averea, banii, tablourile si tot ce este de pret in vila ce i-a adapostit pina deunazi . Pe ei, cuplul EDUARD UZUNOV si ANDREEA CARANDA UZUNOV.

Sa te vedem acum la treba , doamna producator de televiziune. Cum este sa fii in divort si sa te lupti pentru bani? Iti aduci aminte de CRISTINA si de cele doua fetite ale lui EDUARD UZUNOV?

Stii ca in aceste momente ti se potriveste de minune proverbul "CE TIE NU ITI PLACE, NU FACE ALTORA". Intre EDUARD si ANDREEA era o diferenta de varsta de 11 ani. EDUARD UZUNOV va implini 44 de ani  iar ANDREEA va implini 33 de ani.

Se pare ca la inceputul relatiei lor varsta nu constituia un impediment. Ce sa se fi intamplat intre ei? Ti-ai imagina ca doi oameni maturi cu joburi mai mult decat onorabile si care se iubesc nu pot avea probleme.

Ce este ANDREEA CARANDA fosta in carand UZUNOV? EDUARD nu mai incape in noile tale standarde masculine? Este foarte urat sa desparti o familie unde mai exista si copii.

Se pare ca unele femei  nu sunt croite sa inteleaga ca pe lume , exista barbati necasatoriti la care ai tot accesul sa iti croiesti povesti de iubire. Nu o intelegem pe ANDRREA CARANDA mai ales ca are un baiat de crescut si a trecut si ea printr-un divort.

Se pare ca unora ca si ANDRREI le sunt banii mai de pret ca orice lucru. NU exista morala, demnitate, bun simt si nimic in general. EXISTA doar bani.

Suntem curiosi sa vedem regia pe care ANDREA o va aplica divortului ca ea sa siasa cat mai putin sifonata. CE ne vor auzi urechile din gura COLOMBINEI? Ca sotul o batea si nu ii cumpara 5 genti VUITTON pe luna? Ca avea grija zilei de maine? Ca intrase in depresie din cauza faptului ca isi vedea din ce in ce mai rar sotul pe acasa?

Vom vedea! Cu siguranta "tembelul" reporter mutat din ograda OTV-ului la ACCES-ul DIRECT al Duduiei GHERGHE SIMONA. va sta zi si noapte sa obtina IN EXCLUSIVITATE declaratii din partea sotiei, a fostei sotii ANDREEA CARANDA.

E pacat ca o fata care pasise in viata asa de frumos, care cucerise inimile copiilor a devenit o femeie cu un caracter indoielnic. Ce sa o fi schimbat pe COLOMBINA ANDRREA CARANDA? In orice caz ea nu se va mai numi ANDREEA UZUNOV.

Va fi doar o fosta nevasta de miliardar. Poate pleaca si ea precum "dichisita" SIMONA FLORESCu putin prin GRECIA. Nu o fi asa de greu sa cuceresti un barbat cu bani. Mai ales ca tu, ANDRREA CARANDA ai deja experienta. Ai cucerit tu un miliardar , greu nu va fi sa vrajesti vreun print.

Nu ar srtica ca inainte sa pornesti la vanatoare de barbati sa treci pe la un salon de infrumusetare! Nu de alta dar la doar 33 de ani arati cam obosita sa nu zic consumata. GREA E VIATA DE NEVASTA DE MILIARDAR!