Biografia cantaretei MIRUNA MANESCU aka SHAKA MUV-ILLEGAL nou videoclip impreuna cu DJ M.E.G>

De la primul videoclip "SAVE SAVE" succesul ce poarta semnatura lui RANDI, MIRUNA MANESCU a devenit parte a proiectului initiat de RANDI. Acesta a fost incurajat sa porneasca la drum deoarece si primul proiect cu MISHELLE a fost tot un succes.

RANDI a fost chiar prizonierul MIRUNEI in clipul ce s-a bucurat de atentia fanilor, indeosebi,barbati. Lumea o descoperea pe bruneta focoasa. Cinee e oare REGINA de TRIB?

REGINA s-a nascut la PETROSANI la 14 martie si le-a spus parintilor de la 9 ani ca isi doreste sa devina cantareta. Si parintii i-au indrumat calea cu dragoste.Pe plaiurile natale MIRUNA MANESCU a absolvit SCOALA POPULARA DE ARTA.

RANDI a adunat in jurul sau o echipa de profesionisti. DJ M.E.G. este din RUSIA si alaturi de FAMOUS PRODUCTION si BLACK STAR INC au lucrat cu ravna pentru ca noul videoclip ILLEGAL sa fie un succes.

MIRUNA MANESCU este SHAKA MUV si ILLEGAL promite sa fie hitul verii in cluburi. Clipul a fost realizat in studiourile HAHAHA PRODUCTIONS.

SEXI SHAKA MUV a muncit pentru succesul de care se bucura acum intr-o lume in care pe langa voce trebuie sa impresionezi publicul si cu un fizic de invidiat. Ei bine ,MIRUNA a trebuit sa tina un regim de slabire si sa faca mult sport pentru a ajunge la o forma perfecta.

MIRUNA MANESCU AKA SHAKA MUV si-a facut debutul alaturi de JOHN PUZZLE in "HEAR THE COLOUR." S-a despartit de PUZZLE dar au pastrat relatii de prietenie.

Daca v-a placut de MIRUNA in rol de regina si manipulatoare de barbati in SAVE SAVE ,acum in videoclipul "ILLEGAL" MIRUNA este si mai atragatoare si mai 'spicy".

O sansa pentru ca MIRUNA de acum cunoscuta publicului ca SHAKA MUV sa evolueze si sa aiba o cariera stralucita. Desi mai are de urcat trepte suntem siguri ca e doar o chestiune de timp.

MOTTO-ul de viata al SHAKEI este 'POOR IS THE MANWHOSE PLEASURES DEPEND ON THE PERMISSION OF ANOTHER'.


Shaka Muv - Save Save Lyrics

Sa urmarim clipul " ILLEGAL" si sa ne bucuram de mixul de rap, house, si R&B, cu imagini spectaculoase. Daca nu ati sti ca acest videoclip este munca unui roman , nu-i asa ca ati putea jura ca este strain? E realizat in cel mai profesionist mod.

BRAVO RANDI, DJ. M.E.G. si SHAKA MUV! YOUR "ILLEGAL" is very PROFI!
MAI POTI CITI