SEBASTIAN STAN-VEDETA de la CONSTANTA la HOLLYWOOD

SEBASTIAN STAN,romanul care a reusit sa isi faca o cariera la Hollywood devine din ce in ce mai interesant pentru sexul opus. 

Tumultoasa relatie pe care SEBASTIAN STAN a avut-o cu actrita si colega de platou LEIGHTON MEESTER nu s-a terminnat bine.

Numele lui SEBASTIAN a circulat prin media de la Hollywood ca fiind autorul unor fotografii care au circulat pe internet cu frumusica LEIGHTON MEESTER in ipostaze incendiare. Biata fata tot  ceea ce incercase sa isi construiasca o imagine de fata cuminte s-a dus pe apa sambetei.


SEBASTIAN are acun o noua iubita, nimeni alta decat DIANA GLEE AGRON. Romanul a reusit sa ii fure iubita adulatului TAYLOR LAUTNER, varcolacul din saga AMURG. Spuneti si voi la cite fane are TAYLOR cum sa suspine dupa DIANNA ARGON? Se pare ca frumusica DIANNA este de o gelozie insuportabila, facea crize de nervi cand TAYLOR era plecat la filmari.

Si ce si-a zis fata? De ce sa sufere? SEBASTIAN i-a promis ca vor avea o poveste de dragoste frumoasa si atunci DIANNA a cedat. L-a parasit pe TAYLOR. Se pare ca era cat pe ce sa ramana cu buza umflata. Temperamentul ei si personalitatea lui SEBASTIAN au fost pe cale sa ii duca la o despertire definitiva. S-au certat e drept dar acum s-au impacat si zambesc paparazzilor strans imbratisati.

SEBASTIAN STAN s-a nascut la CONSTANTA la 13 august 1983. Mama sa era pianista calatorea si cum a ajuns la VIENA l-a luat si pe SEBASTIAN. Mamica s-a recasatorit cu un american. SEBASTIAN a urmat cursurile scolii de vara STAGEDOOR MANOR. Si lumina avea sa straluceasca puternic pentru constanteanul ce in scurt timp a devenit un actor apreciat.

Multi il aseamana si compara cu marele PAUL NEWMAN. Or fi de vina ochii lui albastri sau contribuie si farmecul sau? Cert e ca SEBASTIAN Stan se invarte printre actrite frumoase, stilate si chiar bogate. Si frange inimile bietelor fete. Asta e cand iti surade norocul si te urci intr-un tren potrivit la cel mai potrivit moment. Din 2003 si pina in prezent SEBASTIAN a jucat in numeroase filme.2003-Apare in serialul  LAW AND ORDER
2004-TONY TINA S WEDDING
2005-RED DOORS
2006-THE ARHITECT
2006-THE COVENANT-reuseste sa isi faca singur cascadoriile
2007-THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS
2007-GOSSIP GIRL
2008-WAKE UP GIRL
2008-RACHEL GETTING MARRIED
2009-SPREAD
2009-BLACK SWAN
2010-HOT TUB TIME MACHINE
2010- CAPTAIN AMERICA THE FIRST AVENGER
2010-TEN YEARS

Pentru 2012 are in lucru 3 filme; THE APPARITION, A VIEW FROM THE BRIDGE si thrillerul GONE.

GONE a avut un buget de 30 de milioane de dolari si a fost regizat de brazilianul  HEITOR DHALIA. In acest film il vedem pe SEBASTIAN alaturi de o alta frumoasa a AMERICII-AMANDA SEYFRIED.

O boaba ragaz si din martie 2012 filmul GONE va ajunge si in cinematografele din ROMANIA.Vom merge sa il vedem pe SEBASTIAN STAN un tanar actor roman care a reusit in AMERICA.

SEBASTIAN macar sa iei de la PAUL NEWMAN exemple. PAUL NEWMAN are una din cele mai reusite casnicii de la HOLLWOOD. Dar stim tu esti in valtoarea tineretii acum!
MAI POTI CITI