Biografie ELIZABETH GUTTIRIEZ -vedeta din telenovela "IUBIRE BLESTEMATA"

Viata ELISABETH-ei GUTTIRIEZ ar incapea lesne intr-un roman . 

Un roman biografic pe care il citesti cu sufletul la gura. S-a nascut in MEXICO CITY la 24 ianuarie 1984.

Ca mai toate femeile nascute pe acest taram  este de o frumusete irezistibila.

Fermecatoarea ELIZABETH a pornit de jos de la un post de secretara si a ajuns faimoasa. Participa la un reality show pentru a promova in alt mod mexicanii. Se numea PROTAGONISTAS DE TELENOVELA. Era in 2003, anul in care aici la acest show il cunoaste pe WILLIAM LEVI.


Dupa o iubire cu nabadai ELIZABETH GUTTIRIEZ se casatoreste cu WILLIAM LEVI. Au impreuna doi copii reusiti, o fata KAILEY si un baiat CHRISTOPHER ALEXANDER. Nu inseamna ca frumoasa ELISABETH nu sufera din dragoste, si era pe punctul de a renunta. Hotarita mai incearca si ii mai da o sansa lui WILLIAM atunci cand afla ca a fost inselata. Aracely A si Barbara MORO i-au fost prietene bune  in momentele de deznadejde.

ELIZABETH sta darza si il incurajeaza pe WILLIAM cand este acuzat de hartuire sexuala asupra unei minore.  Stia ea cum e cand lumea te invidiaza. Nu prea vrea sa isi aduca aminte cum i s-au cerut favoruri sexuale cand s-a dus la un interviu de angajare.

ELIZABETH GUTTIRIEZ conduce cu viteza, spune ca nu are cont pe FACEBOOK si are o fobie fata de cai. Producatorii au fost nevoiti sa ii gaseasca o dublura atunci cand rolul ii cerea sa fie o impatimita a echitatiei. Chiar daca a primit amenzi pentru depasirea vitezei , ELISABETH este in general o femeie vesela sincera si isi trateaza toate rolurile cu cat mai mult profesionalism.

Detesta ipocritii. Stie ce vrea si de aceea nu ne mira ca intr-un interviu depre relatia cu LEVI, ELIZABETH a spus: "SI DACA ASTAZI SUNT CU EL, ESTE LOCUL UNDE TREBUIE SA FIU.
INTRE NOI ESTE O LEGATURA DINCOLO DE RELATIA FIZICA E CEVA SPECIAL."ELIZABETH GUTTIRIEZ a jucat in telenovelele :

CEALALTA FATA A ANALIEI

MELANIE

RAZBUNAREA VICTORIEI

OLIVIDARTE JAMES

ACORRALADA

AMOR COMPRADO
MAI POTI CITI