Salman Khan sau suferintele celui mai frumos, iubit si controversat actor de la Bollywood

WIKI: SALMAN KHAN nu e acelasi lucru cu SALMAN KHAN. Sunt doi oameni ce poarta acelasi nume. Unul este actor iar celalalt are preocupari doar in sfera academica. Noi vom vorbi de SALMAN KHAN, actorul.

Nascut in 1965 la 27 decembrie si-a castigat treapta cu treapta un statut de invidiat. Este fara drept de apel cel mai iubit actor de la Bollywood. Are o poveste de viata ca un film, cu de toate. Isi face debutul pe marile ecrane in 2004 in filmul BIWI HO TO ASI.

In 1999 are un succes de box office in filmul A REBEL FOR LOVE. In 2004 este votat de Revista PEOPLE drept unul din cei mai frumosi barbati de pe mapamond. In INDIA, SALMAN este chiar cel mai frumos barbat.

Cu o asa carte de vizita la bratul sau nu putea sta oricine. Drept pentru care , SALMAN KHAN o cucereste pe cea care la randu-i este considerata cea mai frumoasa femeie din univers. Da, nu e o gluma. Se produce intalnirea dintre dei mai frumosi. El SALMAN. traieste o zbuciumata poveste de dragoste cu AISHWARYA RAI.
Salman Khan Biografia

Povestea lor se termina urat in 2002 cand AISHWARYA il acuza de hartuire. Urmeaza telefoane de amenintare asupra frumoasei si a familieo sale, telefoane ascultate, mai ca iti vine sa crezi ca realitatea se transformase in film. SALMAN este un rebel. A fost chiar si arestat si a facut inchisoare,S-a implicat si in politica facand declaratii care au iritat oficialitatile din guvern.

KATRINA KAIF recunoaste abia in 2011,ca a avut o relatie serioasa cu SALMAN.O alta frumoasa pleca de linga actorul iubaret dar prea greu de suportat. SALMAN s-a implicat si continua si in zilele noastre sa o faca.

Vorbim de adanca implicare in activitatea filantropica. Tot in 2011, SALMAN recunoaste ca sufera de o boala ce ii da dureri insuportabile. A invatat sa se imprieteneasca cu durerea dar acum in 2012. boala a recidivat.

Boala de care vorbeam i-a modificat vocea facand-o mai aspra, guturala. Acum SALMAN ESTE INTERNAT IN SPITAL.Toata INDIA se roaga pentru insanatosirea actorului. Si noi fanii din Romania ii uram multa sanatate. Cel mai mult se roaga pentru sanatatea lui KALMAN este BLONDA IULIA VANTUR.

Plecata intr-o vacanta cu de acum fostul MOGA, la MUMBAI, IULIA l-a cunoscut pe SALMAN si a ramas profund impresionata de personalitatea frumosului. Daca MONI GABOR fosta COLUMBEANU isi incearca norocul in dragoste cu un chinez de ce nu ar face si IULIA acelasi lucru cu un indian? EI< IULIA vrabia malai viseaza!

Cu bune si rele ca doar e un simplu om, SALMAN KHAN ramine un simbol al cinematografiei internationale.

DOAR frumusetea fizica, dublata de personalitate si munca asidua  a facut ca fauma actorului SALMAN KHAN sa treaca granitele INDIEI.

TE IUBIM SALMAN KHAN!