Wiki: Cristiana Dima poze cu fata de la Vremea ziarul Libertatea.

Timisoreanca Cristiana Dima (FOTO)  a fost “Miss Lingerie Romania 2011. Cristiana Dima, careia prietenii ii spun “Barbie” a pozat in ipostaze fierbinti pentru diverse site-uri.

Manechinul Cristiana Dima, o timisoreanca de 21 de ani, a impresionat cel mai mult si s-a incoronat cea mai sexy fata in lenjerie. Tanara a fost foarte apreciata, mai ales pentru bustul generos, dar si pentru silueta fara nici un fir de celulita.

Acum Cristiana Dima, fata de la "Vremea" din ziarul  Libertatea, a facut show la o prezentare de moda care a avut loc vineri seara, si în cadrul careia Daniel Buzdugan si Mihai Morar si-au facut debutul ca designeri. Bruneta a purtat o pereche de bikini minusculi si a facut furori.
Cristiana Dima Biografia
Timisorence "fierbinti" in club

In 2011, in toamna, tabloidele mondene scriau ca bunaciunea de  Cristiana Dima, s-a îndragostit regizorul George Ciubotaru, dar la fel de repede s-a si saturat de infidelitatile acestuia.

Desi nu au fost împreuna decât câteva saptamâni, focoasa bruneta spunea ca nu e dispusa sa tolereze escapadele continue ale regizorului, care se dadea si la Madalina Secuianu.

Si ca un amanunt, mai picant, fata de la "Vremea", Cristiana Dima are un tatuaj mare pe spate.

Un tatuaj facut pe coloana, un tatuaj cu litere.

Cuvintele de pe spatele Cristianei înseamna "Adu-mi înapoi noptile în care erai lânga mine", un vers din melodia ei  preferata, cântata de Toni Braxton, "Unbreak my heart"


Poze Cristiana Dima libertatea.ro