Orasul Constanta isi sarbatoreste REGELE Hagi de ziua de nastere

REGELE nu a ajuns ieri la Constanta dar oamenii care il iubesc si apreciaza ii doresc din inima: LA MULTI ANI, GHEORGHE HAGI! Azi cel pe care apropiatii il numesc GICA a implinit 47 de ani.

Gheorghe Hagi, parca mai ieri toti ne uitam la meciul tau de adio. si chiar daca nu mai joci fotbal esti in inima publicului care rememoreaza cu dor golurile tale , sutul maiastru, dansul acela de bucurie! Gica a fost un om ambitios si nu a facut rabat de la seriozitatea si energia pe cate le-a dedicat fotbalului si apoi afacerilor.

A avut si momente dificile in cariera de antrenor, sa nu uitam cearta cu Becali si modul in care a trebuit sa plece de la" STEAUA".Sau modul neonorabil in care cineva a vrut cu tot dinadinsul ca numele stadionului de fotbal de la Constanta sa nu ii mai poarte numele.

A trecut peste toate Gica al nostru A avut un mariaj nereusit cu Leni, care si ea isi serbeaza ziua de nastere. Si-a gasit in sfarsit linistea si fericirea alaturi de actuala sotie Marilena care i-a daruit cea mai pretioasa comoara. IANIS baiatul si fata CHIRA sunt mandria marelui fotbalist

Cel mai drag proiect al MARELUI HAGI este ACADEMIA DE FOTBAL de care se ocupa. Si rezultatele nu s-au lasat asteptate.ACADEMIA DE FOTBAL GHEORGHE HAGI vegheaza soarta micilor fotbalisti. Ianis Hagi nu mai este la antrenamnte baiatul tatii. este doar un jucator alaturi de ceilalti colegi. Noi ne dorim ca IANIS ZICU sa devina la fel de bun ca si tatal GICA HAGI.

CONSTANTA este mandra de tine, GHEORGHE HAGI! Si toti romanii sunt mandri cand se prezinta si cand vorbesc de ROMANIA vad ca fata interlocutorului se lumineaza si se exclama" A, ROMANIA- GHEORGHE HAGI... FOOTBALL.. Daca te duci in Turcia unde Hagi a ramas extrem de iubit si respectat cred ca deja ai un bonus de simpatie din partea gazdelor. De ce? Pentru ca vii din tara lui HAGI.

Esti mandria aromanilor. si tu ne-ai aratat Gica ce inseamna respectul pentru parinti.! Cu adevarat ne ridicam palaria in fata talentului, si a bunului simt care te caracterizeaza! RESPECT! Au ramas aici, cand ai fi avut posibilitatea sa te stabilesti in orice colt al lumii.

Promitem sa invatam sa ne apreciem valorile cu mai multa grija. Hagi este al romanilor dar mai ales mandria constamtenilor. HAGI ,CONSTANTA te recunoaste de REGE! TRAIASCA REGELE!
MAI POTI CITI