MISS Y sau MAREVA GALANTER

Ce noroc sa te nasti in insula Tahiti cu capitala in POLINEZIA FRANCEZA la PAPEETE! Ce noroc sa ai origini amestecate, tata -rus cu bunica din BASASARABIA si mama polinezianca. Ce copilarie a avut tinara MAREVA!  Era normal ca si numele ei sa aiba sonoritatea unei melodii. Cum si-a gasit talentul loc in delicata MAREVA!

Cum poti sa ai si frumusete si talent? A bifat tinara titlul de MISS TAHITI in1999, da! Pana mai deunazi eu una nu auzisem de aceasta tinara actrita, moderatoare de succses avand propria emisiune. Si sa lansezi si albume si sa aiba succes? Tot repet suces dar cred ca asta e cuvantul care o defineste pe serafica MAREVA.

 Atrasa din copilarie de muzica si-a lansat primul album in 2006 mixand cu succes, iar succes muzica franceza a anilor 60 cu sonoritatile instrumentului traditional pe meleagurile ei Ukulele-In 2008 urmeaza albumul HAPPY FIU f drag inimii Marevei. Si-a pus amprenta atit in privinta versurilor cit si a liniilor melodice.

In fiecare sambata, in prime-time sur PARIS PREMIERE Mareva face deliciul fanilor ei. Discuta despre muzica dar are si mici momente de actorie. S-a deghizat in AUDREY HEPBRUNsau BRIGITTE BARDOT.

Urmatoarele sezoane ale emisiunii le-a dedicat muzicii anilor 70-80.Parca iti vine sa exclami ca in titlul primului ei album:UKU YE YE! Ador melodia MISS Y! Plina de acel ceva care descrie in cel mai minunat fel IUBIREA! DORUL... De cine sa ne fie dor acum?

MAREVA GALANTER, LA MULTI ANI! Azi ai devenit mai matura. Ai deja 33 de ani. GOOD to YOU!
Do you, do,you, soopitole? Este  numele emisiunii MAREVEI.