Necunoscuta din Iasi nominalizata la Premiile GENIE-WIKI ROXANA CONDURACHE

Cine este Roxana Condurache? 

Familia, prietenii din orasul IASI o cunosc si o iubesc pe Roxana. In liceu a jucat in piese de teatru si a prins gustul scenei.

S-a pregatit la Iasi si a reusit sa intre la Facultatea de Teatru.
Desi are 24 de ani ROXANA spune despre ea ca se simte un copil responsabil intr-un trup de femeie.

Este o tanara actrita peste care a dat norocul. Dupa un telefon norocos Roxana pleaca in Canada pentru a se intalni cu regizorul filmului "WHISTLEBLOWER".

Intalnirea este benefica intrucat. Roxana a reusit sa il convinga pe regizor ca este de departe cea mai potrivita pentru a juca rolul unei adolescente devenita victima a traficului de carne vie.In martie 2012 va avea loc decernarea Premmilor GENIE si atunci vom vedea daca Roxana a dat lovitura. Si daca nu ar obtine un premiu Roxana nu cred ca a visat sa joace in compania unor mari actrite ca VANESSA REDGRAVE sau MONICA BELLUCCI.

La cat este de frumoasa ROXANA v-ati dat seama ca nu putea trece prin viata fara sa bifeze si o scurta cariera de fotomodel.

ROXANA CONDURACHE se inscrie prin acest succes in galeria tinerilor actori, a celor care promit. Daca norocul va fi de partea ei  ramine de vazut.

Deocamdata ne bucuram ca putem vorbi de tinere care realizeaza ceva si nu apar doar la televizor in postura de asistente care sed frumos pe scaunel ca la gradinita si doar zambesc.

ROXANA CONDURACHE iti dorim succes in cariera de actrita si poate te intorci din Canada si cu un premiu!