Kate Uptown este noua Zeita de la Victoria S Secret

Ce se poate spune despre o fata blonda, inalta, si cu forme? Vorbim despre o tinara obisnuita? Nu!

Blonda de care vorbim este la 18 ani imaginea SPORTS ILLUSTRATED SWIMSUIT 2012.

Nou venita in echipa de vis la VICTORIA S SECRET a cucerit pe toata lumea.

Numele celei care la o varsta atat de tinara a capatat supranumele de : INGERAS si ZEITA este KATE UPTOWN.

Este vesela si naturala. Nu se sfieste sa danseze in tribune atunci cand e prezenta la meciurile de baschet in LOS ANGELES.

Anul trecut a fost aleasa sa promoveze colectia ANGEL FOREVER. Apare si ca guest star la SATURDAY NIGHT LIVE alaturi de JUSTIN TIMBERLAKE, AMY POEHIER.

Viitorul suna deja extrem de stralucit pentru blonda KATE UPTOWN. In America fetele frumoase nu isi cauta intai iubiti sau soti bogati. Ele incearca sa-si croiasca un drum pe cont propriu.

Acolo exista concurenta acerba inca de la varsta copilariei daca stam  sa ne gandim la concursurile de frumusete destinat copilelor de o schioapa de la 4 la 10 ani.

Cu siguranta KATE UPTOWN va ramane mult timp in echipa de vis de la VICTORIA S SECRET. Va mai aparea pe copertile revistelor de moda. Ambitioasa cum pare lui KATE UPTOWN nu pare sa ii lipseasca ceva care sa o deturneze din calea succesului absolut.

KATE UPTOWN isi va dori sa fie inclusa in topul celor mai bogate supertopmodele. Deocamdata Kate UPTOWN nu pare interesata prea mult de dragoste. Toate la timpul lor spune o vorba din batrani.

KATE UPTOWN este la inceput de drum dar a pornit cu dreptul. Da, mainile sus pentru  splendida KATE! Ai votul domnilor dar si al doamnelor care admira alte femei frumoase.
MAI POTI CITI