DIANA LUPESCU si MIRCEA DIACONU un cuplu cu o lunga istorie

MIRCEA DIACONU si DIANA LUPESCU s-au cunoscut la mare la Costinesti pe vremea cand toata lumea traia in comunism. Cum altele erau regulile  dupa care se.casatorea lumea MIRCEA DIACONU a avut rabdare sa o cucereasca pe DIANA si sa o faca sa ii devina sotie.

Fiind actori amandoi nu e usor sa mentii fericirea in cuplu si sa o mai si pastrezi atata vreme. Ei bine si in zilele noastre DIANA si MIRCEA sunt o familie. Una dintre cele mai reusite am spune. Au aparut si copii Ana si Victor  si pentru ei Mircea si Diana au ales sa parasesca imbicsitul Bucuresti. Asta a sporit nedumerire in lumea lor a actorilor. Putini le dadeau sanse sa ramina la casa in afara capitalei.

Cred ca a fost una din cele mai bune hotariri pe care au luat-o impreuna. Azi toata lumea isi doreste sa traiasca la casa, vila dar nu toti reusesc. Criza si pretul locuintelor si a materialelor de constructie ne tin pe loc.

Miecea DIACONU a inceput de jos jucand cu placere tot felul de roluri. este imposibil sa nu ne aducem aminte de el in filmul "MERE ROSII". Azi Mircea este si un regizor talentat. este invitat in diverse talk-show-uri si aducea de fiecare data un plus

Diana LUPESCU vine dintr-o .famile de intelectuali: mama era profesoara si tatal era doctor. Era tot timpul in centrul atentiei dar asta s-a schimbat atunci cand a fost nevoita sa stea in spital un an de zile. Atunci s-a format caracterul Dianei si de atunci incoace este o femeie puternica. A intrat la Institutul de teatru din prima si a inceput sa joace din primul an de facultate.

Diana LUPESCU si-a facut debutul in filmul regretatului ION GOPO. Ochii albastri ai Dianei si frumusetea ei l-au facut pe Mircea sa aiba tot ce isi putea dori un barbat. O meserie pe care a invatat sa o iubeasca si o familie reusita.

Trebuie sa stiti ca lui MIRCEA nici nu ii dadea prin cap ca va deveni actor. Chiar a fost sincer uimit cand a vazutca a reusit si urma sa devina actor.

Au trecut prin multe Mircea si Diana dar asta nu le-a schimbat dragoste pe care si-o poarta unul altuia sau dragostea pentru meseria lor.

Actoria nu este o meserie usoara si e din ce in ce mai greu sa performezi in Romania unde culturii i se rezerva numai "CAP IN GURA:".Familia DIACONU: Mircea, Diana, ANA si VIctor ar putea fi o familie model la Hollywood. Acolo unde arta este apreciata, iubita si exista si resurse pentru filme si teatru.

Dar ei au ales cu voie fara voie sa traiasca si sa dea tot ce e mai bun intr-o tara care nu si-a gasit drumul spre soarele artei.