Biografie Sorin Bontea - juriu "MasterChef" si Chefi la Cutite

Daca stiti ca Razvan Fodor prezinta show-ul „MasterChef“, atunci poate vreti sa stiti si care este componenta juriului de la "MasterChef".

Juriul "MasterChef" este format din: Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu.

Astazi vom vorbi putin despre Sorin Bontea, va vom prezenta o scurta biografie.

Biografie Sorin Bontea profesionistul care are o cariera de 25 ani in bucatarie.


In timp ce altii la 16 ani se bucura din plin de adolescenta, Sorin si-a descoperit inca de atunci pasiunea pentru gatit. A trecut prin toate etapele pana sa obtina mult ravnitul titlu de Chef.

Sorin Bontea a fost inspirat de mama sa, care a fost bucatareasa la o gradinita. Si el si-a inceput cariera devreme, undeva prin toamna lui ’86, cand avea doar 16 ani, si a pornit de jos, trecand prin toate etapele care formeaza un Chef desavarsit.

sorin bontea biografie chef la cutite
Sorin Bontea scurt wiki

A inceput prin a curata tone de cartofi, apoi a intrat intr-un restaurant chinezesc, unde a lucrat cinci ani. Dupa aceasta perioada a plecat pe un vas de croaziera, unde a gatit pentru echipaj.

A inceput ca asistent bucatar si la fiecare nou contract era avansat pana a ajuns bucatar prim. Sorin trecut prin toate sectiile, a gatit pentru toate natiile, pentru toate gusturile.

Ca si ceilalti doi jurati de la ”MasterChef”, si Sorin Bontea a lucrat la cele mai bune restaurante de lux din Capitala, anul trecut restaurantul sau fiind declarat cel mai bun restaurant cu specific strain din Bucuresti.

Sorin Bontea a reusit sa-i impresioneze cu preparatele sale pe Nicolas Cage, pe fetele Madonnei sau pe Roger Moore.
Comentarii

  1. Buna ziua!
    Domnul Sorin numele meu este Dan si daca santeti amabila doresc sa va consult si sa ma documetez in privinta unor retete. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.