Treceți la conținutul principal

Biografie Sorin Bontea - juriu "MasterChef" si Chefi la Cutite

Daca stiti ca Razvan Fodor prezinta show-ul „MasterChef“, atunci poate vreti sa stiti si care este componenta juriului de la "MasterChef".

Juriul "MasterChef" este format din: Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu.

Astazi vom vorbi putin despre Sorin Bontea, va vom prezenta o scurta biografie.

Biografie Sorin Bontea profesionistul care are o cariera de 25 ani in bucatarie.


In timp ce altii la 16 ani se bucura din plin de adolescenta, Sorin si-a descoperit inca de atunci pasiunea pentru gatit. A trecut prin toate etapele pana sa obtina mult ravnitul titlu de Chef.

Sorin Bontea a fost inspirat de mama sa, care a fost bucatareasa la o gradinita. Si el si-a inceput cariera devreme, undeva prin toamna lui ’86, cand avea doar 16 ani, si a pornit de jos, trecand prin toate etapele care formeaza un Chef desavarsit.

sorin bontea biografie chef la cutite
Sorin Bontea scurt wiki

A inceput prin a curata tone de cartofi, apoi a intrat intr-un restaurant chinezesc, unde a lucrat cinci ani. Dupa aceasta perioada a plecat pe un vas de croaziera, unde a gatit pentru echipaj.

A inceput ca asistent bucatar si la fiecare nou contract era avansat pana a ajuns bucatar prim. Sorin trecut prin toate sectiile, a gatit pentru toate natiile, pentru toate gusturile.

Ca si ceilalti doi jurati de la ”MasterChef”, si Sorin Bontea a lucrat la cele mai bune restaurante de lux din Capitala, anul trecut restaurantul sau fiind declarat cel mai bun restaurant cu specific strain din Bucuresti.

Sorin Bontea a reusit sa-i impresioneze cu preparatele sale pe Nicolas Cage, pe fetele Madonnei sau pe Roger Moore.