GEANINA EX VARGA ACTUALA ILIES-WIKI de femeie sexi si mama serioasa

GEANINA fosta VARGA dupa numele sotului a ales sa revina la numele de fata. S-a nascut la Bucuresti si se bucura de familia ei. Are 4 frati :MIREL, Adrian, Tiberiu si Viorel.Este o mamica tanara.

Baietelul ei PATRICK ALEXANDRU este lumina ochilor ei si singurul lucru bun rezultat din casnicia cu omul de afaceri IRINEL VARGA. E ceva cu numele de IRINEL la barbati. Se pare ca femeile frumoase nu au noroc in casnicie. Cel putin in anii tineretii.

Geanina este o femeie norocoasa. In tinerete a cochetat putin cu modellingul, asta fac toate fetele frumoase. A prins un rol intr-un film cu priza la public. Filmul se numea "CU UN PAS INAINTE".


GEANINA a tot facut pasi pina in fata portii celor de la revista cu iepuras. Ce a iesit este minunat. Acum nu stim daca GEANINEI ii este rusine si regreta ca a pozat goala.

E o fire schimbatoare daca ne luam dupa horoscop si aflam ca este nascuta in zodia GEMENI S-a maritat la varsta majoratului si la 21 de ani l-a nascut pe primul ei copil. Interesatii de cancanuri cu femei de fotbalisti stiu de relatia frumoasei GEANINA cu fotbalistul ce joaca acum la o echipa din GERMANIA. Apoi nestatornicul s-a cuplat cu ILINCA VANDICI A trecut si pe la Bianca DRAGUSANU.

GEANINA a ramas singurica si nu prea. Acum are o relatie despre care nu vrea sa vorbeasca. Oricum se bronzeaza pe plajele din ANTALYA sau SAINT TROPEZ. Nu duce lipsa de prieteni.

In prezenr prezinta stirile sportive la PRIMA TV. Adora fotbalul si nu a ascuns ca are o echipa favorita si ea se numeste FC BARCELONA. Ce si-ar mai putea dori GEANINA ILIES? Arata perfect in orice moment. Ca scoasa din cutie. Aproape ca nici nu mai conteaza ce vorbeste. Barbatii cu siguranta o considera sexi. Par bogat, ochi frumosi, si un corp de felina. E si tanara. Probabil fotbalistii tot incearca sa o prinda in plasa.

Dar GEANINA s-a fript cu supa si sufla si in iaurtel. Nu va duce lipsa de barbati bogati si frumosi sau batrani dar cu buzunarul gros. Sa vedem ce mutare va face GEANINA. Doar nu vreti sa umble cu un lacatus nu?

Ne place de GEANINA ILIES. Profesional mai are de invatat si de urcat trepte pana sa ajunga la nivelul unei veterane precum CORINA CARAGEA sau RALUCA ARVAT. GEANINA ILIES trebuie sa ne demonstreze ca nu este doar un chip dragalas care citeste stirile de pe prompter.


GEANINA ILIES este o tanara speranta a femeilor care vor sa faca o cariera de jurnalist sportiv.
MAI POTI CITI