Wiki Mert Ramazan Demir horoscop natal, zodie, biografie, vârstă, înălțime, compatibilitate iubită

Horoscop natal Mert Ramazan Demir, wiki astrologic, biografie personală și profesională, iubite și compatibilități astrale

Mert Ramazan Demir (dara nașterii 28 ianuarie 1997 zodia Vărsător), unul dintre actorii de nouă generație, născut la Sile, a luat contact cu actoria întâmplător, apărând pe scenă într-un teatru școlar. 

Actorul, care a studiat actoria la Dialog Narum İletişim şi Michelle Danner Acting Studio , a jucat mici roluri în diverse filme turceşti, iar în 2019, a jucat în filmul „I Am You”, regizat de Sonia Nassery Cole, alături de Damla. Sönmez, Cansu Tosun și Ushan Çakır 

Mert Ramazan Demir a reușit să ajungă în centrul atenției datorită rolului pe care îl are în serialul turcesc “Golden Boy – Dragoste rebelă”.

Mert Ramazan Demir are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, chiar dacă a postat până acum puține fotografii și filmulețe.


Mert Ramazan Demir Horoscop natal viață personală, dragoste

1) Ascendent în Balanță

Practic, ești o persoană prietenoasă și ai un interes real și natural pentru alți oameni. Probabil că ai impresia ca o persoană sociabilă și fermecătoare și ai un talent deosebit pentru a crea o atmosferă de pace și armonie. 

Parteneriatele sunt alfa și omega pentru tine și rareori vei fi singur în viața ta. Sunteți dispus să faceți multe compromisuri pentru a vă asigura că o relație funcționează fără probleme. 

Folosindu-ți capacitatea de a vedea lucrurile din punctul de vedere al altei persoane, poți dezamorsa conflictul înainte de a începe. 

Cu toate acestea, această tendință poate fi interpretată de alții ca o reticență de a se confrunta cu chestiuni importante atunci când acestea apar, iar acest lucru, la rândul său, evocă o atitudine de confruntare în cei apropiați. 

Ai o judecată discriminatorie fină - folosește-o pentru a discerne când ar trebui să faci compromisuri și când ar trebui să iei o poziție.

2) Venus retrograd în Capricorn

Deoarece această planetă a fost retrogradă la nașterea ta, vei avea o cunoaștere instinctivă și atracție față de următoarele trăsături și activități. 

Vei avea tendința de a fi introvertit în aceste chestiuni și de a-ți urma propria cale individuală, în contrast puternic cu calea aleasă de alții.

Statutul și securitatea economică pot avea prioritate față de dragostea romantică. Barbatii cu aceasta pozitie sunt atrasi de femeile eficiente si ambitioase care poseda o vulnerabilitate senzuala destul de reprimata.

Mert Ramazan Demir Horoscop natal viață profesională, roluri, bani și afaceri

Anul nașterii tale a fost plin de entuziasm și salturi ale conștiinței umane. Aveți capacitatea de a realiza spiritul acestui timp îmbrățișând principiile umanitare și rupând granițele care vă separă de semenii voștri. 

Ești o persoană cu orientare socială, inspirată de idealuri foarte puternice. Ești destinat să trezești alți oameni la scară largă sau să fii inspirat de cei care o fac. 

Ai convingeri extrem de puternice, deși destul de netradiționale. Convingerile tale sunt de neclintit, dar ai suficient respect pentru a nu le impune altor oameni. 

Într-adevăr, credeți în libertatea indivizilor de a-și urma propriile convingeri. Este posibil să-ți construiești un cerc mare de prieteni în multe țări diferite pe parcursul vieții tale.

MAI POTI CITI