Wiki ADA GALEȘ: biografie, vârstă, nuntă, divorț, părinți

Descoperă wiki-ul personal ADA GALEȘ, biografia, data nașterii, cine sunt părinții, nunta și divorțul și dacă are un iubit


Conform CV-ului Actrița Ana Galeș (zodia Pești) este născută pe 9 martie 1991, ceea ce înseamnă că a împlinit anul acesta frumoasa vârstă de 32 de ani.

Ana Galeș a venit la București pentru a studia la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, iar apoi a urmat un master în Arta Actorului. De asemenea, actrița a primit premiul UNITER pentru debut.

Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș se numără printre cele nouă echipe de la America Express 2024. 

Actrița și mama ei au acceptat provocarea de a pleca în Columbia, Ecuador și Argentina, acolo unde vor avea parte de cea mai mare aventură a vieții lor. Cel mai mare susținător al Adei Galeș va fi chiar soțul său, Ionuț Țața

ada gales cv varsta data nasterii familie nunta divort

 În 2016, Ana Galeș a fost laureată a premiului UNITER pentru debut. Au urmat proiecte de succes, atât pe partea de teatru, cât și de film. 

În pandemie, Ana a fost cooptată în două proiecte mari:  ”Complet Necunoscuți”, în regia lui Octavian Strunilă – un remake după filmul record ”Perfetti Sconosciuti”, și  în filmul ”Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, unde a jucat alături de Smiley. Tot în pandemie a început și o afacere cu lumânări parfumate.

Antoaneta Galeș, mama Adei Galeș, este o scriitoare foarte apreciată la noi în țară, dar este și expertă în resurse umane. 

De-a lungul timpului, Ada Galeș a reamintit de nenumărate ori despre relația extraordinară pe care o are cu mama sa, pe care o considera cea mai bună prietenă a ei.

Antoaneta Galeș este scriitoare de romane polițiste,  trainer, coach, art-terapeut Phronetik. Scrie sub pseudonimul Tony Mott.

Ada Galeș este căsătorită cu Ionuț Țața


În vara anului 2022, Ada Galeș s-a căsătorit religios într-un cadru de senzație, pe malul mării, pe o plajă din Grecia. 

Alesul actriței a fost Ionuț Țața, brașovean și el, fost președinte al Asociației Pro Democtația și om de afaceri.

Cei doi s-au căsătorit civil în decembrie, 2021, la Brașov. 
MAI POTI CITI