VRĂJI puternice pentru a câștiga la LOTO

Vrei să câștigi la LOTO? Este o întrebare ciudată. Desigur! Oricine vrea să obțină bani gratuit. Dar este acest lucru cu adevărat posibil? Mulți renunță și nici măcar nu încearcă.

Înainte de a vă grăbi să citiți ritualurile magice și vrăjile pentru a câștiga la loterie și să mergeți la agenția Loto, familiarizați-vă cu "condițiile însoțitoare", acestea sunt Obligatorii.

Vrăjile pentru a câștiga la loto nu sunt recomandate să fie folosite în fiecare zi. 

Trebuie să înțelegeți că acest instrument de magie NU a fost inventat pentru câștiguri permanente.

Este potrivit ca o fericire strălucitoare, pentru cei care înțeleg ce este pozitivitatea constantă. Și astfel de oameni câștigă adesea chiar și fără magie. Dar toată lumea poate încerca!

vraji simple si puternice ca sa castigi bani la loto

Pregătiți-vă pentru câștig și efectuarea ritualului magic pentru a câștiga la Loto


În primul rând, credința ta în câștig ar trebui să fie absolută. Chiar și cea mai mică îndoială poate anula toate eforturile. 

Cum se poate realiza acest lucru? Lucrați cu imagini. Imaginează-ți cum te simți când îi vei cheltui. 

Ce vei cumpăra, unde vei merge, cui vei primi cadouri? Toate acestea ar trebui să fie modelate de dvs. în detaliu, concret, în format color și volumetric. 

De asemenea, este în mod necesar înfrumusețat cu sentimente. 

Atunci este necesar să credem în ajutorul magic. În caz contrar, vraja de a câștiga la loto se va dovedi a fi o contuzie goală a aerului, completată de dezamăgire. 

Și ultimul lucru: urmați cu strictețe instrucțiunile, fără a renunța la detalii. Orice abatere reduce eficacitatea ritualului.

Vraja cu lumânare verde pentru a câștiga la Loto


Pentru ca rezultatul vrăjii să aibă succes, este necesar să o efectuați la un moment special . Aceasta este faza lunii în creștere, joia. 

Această zi este guvernată de Jupiter, stăpânul bogăției. Înainte de prânz, cumpărați o lumânare verde. 

Veți avea nevoie, de asemenea, de o monedă, întotdeauna galbenă (aurie). Pregătiți-vă astfel încât cuvintele vrăjii să fie citite la miezul nopții (când joia se rostogolește). 

Deschideți fereastra, lăsați lumina lunii să intre. Aprindeți o lumânare verde și așezați-o în fața unei oglinzi. 

Trebuie să vedeți atât luna, cât și reflexia luminii în același timp. Luați moneda în mâini. Acum spuneți cuvintele vrăjii:

"Un comerciant se plimbă în jurul planetei în lumina lunii, oferă bunuri, dar nu ia plata. Negustorul acela viclean o dă pentru asta. Oamenii se năpustesc, iau bunurile și îi doresc noroc comerciantului. Sunt fratele acelui negustor. Mă voi bucura să fiu și eu norocos. Mă voi transforma ca luna, mă voi transforma într-un negustor. Fața strălucitoare a Lunii se scufundă într-o monedă! Ține-mi norocul! O vei returna așa cum vă spun! Cu cheia voi încuia ceea ce s-a spus, voi îneca cheia în fântână! Amin!"

Acum puneți rapid moneda în portofel. Trebuie cheltuită pe un bilet de loterie. Doar nu spuneți nimănui despre vrajă, cu siguranță nu va mai avea efect! 

Și încă ceva. Dacă nu funcționează prima dată, atunci o puteți repeta doar în câteva luni. Înainte de ritual, pentru a o întări, puteți efectua o vrajă pe portofel.

Dacă nu reușiți de mai multe ori, verificați vraja. Poate că ți-a fost furat norocul. Este folosit de altcineva acum. 

Este necesar să se restabilească dreptatea, să se înlăture blestemul lipsei de bani.
MAI POTI CITI