PINAR DENIZ wiki vârstă, horoscop natal, zodie, personalitate

Wiki Pinar Deniz, biografia, CV profesional, horoscop natal

Actrița turcă Pinar Deniz s-a născut pe data de 4 noiembrie 1993 (vârsta 29 de ani , zodia SCORPIO), în Provincia Adana, Turcia

De la o vârstă fragedă, Pinar a iubit muzica și dansul. Acestea erau mijloacele prin care o copilă timidă alegea să atragă atenția celor din jurul său.

Pinar Deniz este absolventă a Universității din Istanbul, cu specializarea în Relații Publice și Publicitate

Debutul ei în televiziune a fost în anul 2014, cu rolul Evrim în serialul „Șil Baștan”. În cei aproape zece ani de carieră, Pinar Deniz a abordat numeroase roluri principale sau secundare.

În viața personală, actrița are o relație cu actorul Kaan Yildirim, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia, moștenitorul unei importante companii din domeniul farmaceutic.

CV Pinar Deniz biografie varsta iubit zodie


Pinar Deniz interpretarea horoscopului natal, trăsături principale de personalitate


Soarele în Scorpion:

Orice ai face, faci cu pasiune și fervoare și ajungi adesea la extreme. Ești fie caldă, fie rece, niciodată călduță cu privire la nimic. Poți fi și foarte îngustă: fie ești implicată 100% în ceva, fie nu există deloc pentru tine. Rareori ești detașată emoțional și obiectiv. 

Cu siguranță ai o serie de fanatici. De asemenea, ai o voință extrem de puternică, iar tenacitatea în a-ți urmări obiectivele se limitează adesea la a fi obsesiv. Mândria feroce, curajul și puterea emoțională sunt ale tale din abundență.

Iubești misterele și ești profund atrasă de partea ascunsă, întunecată și secretă a vieții. 

Nu iei niciodată lucrurile la valoarea nominală și cercetezi mereu sub suprafața oamenilor și a situațiilor pentru a descoperi ce se întâmplă cu adevărat. Ai tendința să fii mai mult o cinică decât un idealistă.

Mercur în Scorpion:

Ai o bună concentrare mentală și ai capacitatea de a te cufunda complet în munca ta. 

Se pare că știi lucrurile la un nivel instinctiv, nonverbal și preferi învățarea prin experiență directă sau ucenicie, decât indirect prin cărți sau prelegeri. 

Aveți o relație instinctivă cu animalele și puteți simți că vă relaționați mai bine cu ele decât cu oamenii! Tindeți să vă concentrați îndeaproape asupra propriilor interese specializate și este posibil să nu aveți multe de spus sau de comunicat în afara acestui domeniu.

Luna în casa a 6-a:

Aveți o natură simpatică și vă adresați instinctiv persoanelor care au nevoie de ajutor. 

De asemenea, aveți o tendință profund înrădăcinată de a doriți să îmbunătățiți sau să „reparați” viețile altora, ceea ce poate fi enervant pentru persoana care nu are dorința de a fi schimbată sau „ajutată” în acest fel. Pentru tine, afecțiunea și grija trebuie să fie exprimate în acte tangibile sau servicii de un fel.

Venus în Balanță:

Aveți darurile tactului, curtoaziei, considerației și o puternică dorință de a vă mulțumi și de a înțelege partenerul dvs. de dragoste.

Pentru că prețuiești atât de mult armonia, vei face foarte mult compromis pentru a evita orice discordie sau conflict. Nu-ți place să te ocupi de subiecte controversate sau dificile din punct de vedere emoțional și adesea încerci să „netezi lucrurile” sau să „le măture sub covor”.

În dragoste, vrei un egal intelectual, un egal și un prieten. Ești atras de oameni care au o anumită finețe, delicatețe și subtilitate. Apreciezi bunele maniere și rafinamentul și nu ești mulțumit de un tip de persoană grosolan și contondent.

Saturn Square Pluto:

Odată ce te hotărăști ce vrei să faci, o vei urmări cu tenacitate și, dacă este necesar, vei sacrifica foarte mult pentru convingerile tale profund simțite.

Această trăsătură tinde să te facă să te simți puțin decalat față de ceilalți. Luați lucrurile puțin mai în serios și aveți o înclinație de a fi puțin fanatică, deși probabil nu în mod extravagant, astfel încât alții s-ar putea să nu știe cât de profund vă simțiți și cât de motivată ești în ceea ce privește lucrurile care sunt importante pentru tine.

Ai o hotărâre interioară profundă și ești dispusă să te lupți să faci lucrurile care sunt cu adevărat semnificative pentru tine, mai degrabă decât să urmezi un curs mai ușor, dar mai puțin semnificativ în viață.

MAI POTI CITI