Horoscop natal Onur Seyit Yaran. Biografie, wiki, compatibilități dragoste

Wiki astrologic Onur Seyit Yaran, data nașterii 13 ianuarie 1995, Istanbul, Zodia Capricorn


Onur Seyit Yaran se numără printre numele care au fost căutate frecvent în ultima vreme. Viața lui Onur Seyit Yaran, care a dat viață personajului lui Doruk din Kardeşlerim, unul dintre popularele seriale de televiziune ATV, este curioasă. Deci, cine este Onur Seyit Yaran? Câți ani are Onur Seyit Yaran, de unde este? 

Câștigătorul pentru cel mai bun model al Turciei 2016 Onur Seyit Yaran își continuă studiile la Academia de Sport al Universității Haliç, Departamentul de Management Sportiv. Tânărul jucător, care este și interesat de sporturi precum șahul și fotbalul, joacă de mult timp fotbal licențiat. 

A jucat profesionist pe platformele naționale între 2008 și 2011. Vorbește fluent engleza și germana. Și-a început prima experiență de actorie cu serialul TV „Kalak Gidelim”, care a fost difuzat cândva pe ecranele TRT1.

onur seyit yaran biografie wiki horoscop natal zodie iubita

Ulterior, a dat viață personajului lui Enes din serialul Vuslat, care a fost difuzat și pe ecranele TRT1. În zilele noastre, el dă viaţă personajului lui Doruk din popularul serial TV de la ATV, Kardeşlerim.

Interpretarea harții natale a horoscopului lui Onur Seyit Yaran

1) Ascendent în Vărsător

Motivația ta principală în viață este să ai libertate de acțiune și de mișcare. Ai o perspectivă modernă, contemporană și progresivă asupra vieții, cu un entuziasm pentru nou, neobișnuit și inovator. 

Ai o personalitate individuală și originală, dar, uneori, poate fi neconvențional, excentric sau imprevizibil. 

Alții sunt atrași de tine pentru că ești prietenos și interesat de oameni. Ești obișnuit cu multe schimbări și varietate în viața ta de zi cu zi.

Rezultatul acestei case este determinat de plasarea conducătorului ei.

2) Casa 1 Cuspid conducător, Uranus, în Casa a 10-a

Îți dai seama de motivația ta principală în viață concentrându-te pe cariera sau aspirațiile tale personale. 

Obținerea unei măsuri de recunoaștere publică și ocuparea unor poziții responsabile în societate sunt importante pentru dvs. 

Puteți obține un anumit grad de faimă sau notorietate; deci este esențial să urmăriți îndeaproape reputația dvs.

3) Venus în Casa I

Ai un simț acut pentru grație, frumusețe și rafinament și arăți o manieră plăcută celorlalți. Ai o apreciere a artei și a muzicii, împreună cu un simț al modei și o capacitate de a te face atractiv pentru ceilalți. 

Îți plac lucrurile frumoase din mediul tău și știi să te îmbraci bine și să faci o impresie bună celorlalți. 

Ești un mixer natural din punct de vedere social și, în general, oamenilor le place să fie în compania ta. Uneori, poți fi zadarnic sau leneș și îngăduitor cu tine însuți.

4) Venus Sextil Neptun (7z55' S)

Bunul gust, rafinament și aprecierea artistică sau talentul este promisiunea acestei perechi planetare. Ai un simț acut al frumosului, cuplat cu imaginație creativă și inspirație. 

Puteți dezvolta un talent pentru muzică, dans, teatru, poezie, pictură sau fotografie. Din punct de vedere emoțional, ești foarte romantic și înclinat să visezi și să-ți dorești iubirea perfectă. 

În ceea ce privește problemele inimii, ești idealist, puțin neîntemeiat și susceptibil la influențe seducătoare.

5) Mars Square Midheaven (4z48' A)

Sunteți ambițios pentru succesul personal și veți folosi orice mijloace pe care le aveți la dispoziție pentru a ajunge în vârf. 

Îți dorești recunoaștere în carieră; totuși s-ar putea să descoperi că cerințele slujbei tale și cele ale familiei tale se lovesc una de cealaltă și îți provoacă probleme în ambele domenii. 

Vocațional, știi ce vrei și cum să-l obții. 

Poți fi destul de dominator și combativ, ceea ce poate fi intimidant pentru alții și poate provoca certuri și dispute. 

6) Casa a VII-a Cusp în Leu

Atrageți sau sunteți atras de un partener care vă poate oferi lucrurile bune din viață și care este, de asemenea, generos și plin de inimă. Trebuie să fii cu cineva pe care să-l respecți și cu care să te simți mândru să fii.

MAI POTI CITI