Ce Operații Estetice are Delia Matache declarații pe TikTok

Declarații Delia Matache, adevărul despre operatiile estetice pe care le are


Delia Matache a renunțat la secrete și a dezvăluit fanilor care o urmăresc toate procedurile de înfrumusețare prin care a trecut până la aceasta vârsta.

Delia recunoaște că a trecut prin cabinetul medicului estetician și este de acord cu astfel de proceduri, în măsura în care sunt făcute cu limite!!!

Delia a mărturisit că și-ar dori să își opereze nasul, însă nu are curaj să facă acest pas momentan. 

ce operații estetice are delia matache

Delia și-ar dori un nas mai în vânt: „Ce vreau să îmi fac, dar nu am curaj . E un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai frumos, mai în vânt”.

Artista a declarat că a apelat la medicul estetician și și-a mărit buzele cu acid hialuronic pentru că „i se pare drăguț să fie mai pline”. 

În schimb, Delia este de acord cu folosirea botoxului în locul cremelor antirid. 

Mi-e botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a declarat Delia pe contul ei de TikTok. 
MAI POTI CITI