Ce este NPC livestream pe TIK TOK. Cum sa faci bani ca personaj nejucabil

Wiki tendinta NPC livestream pe TIK TOK care te ajuta sa faci bani multi.


Ce este un videoclip NPC pe TIK TOK


Termenul NPC provine din jocul de rol „Dungeons and Dragons” ca modalitate de a descrie personaje ale căror acțiuni sunt dictate de maestrul jocului, potrivit site-ului Know Your Meme. 

Ulterior, a câștigat acțiune în comunitatea jocurilor video, unde se referă la personaje cu dialog programat și acțiuni care nu pot fi controlate de jucător, cum ar fi pietonii din „Grand Theft Auto”.

Tendința NPC livestream poate părea ciudată, dar unii creatori o consideră profitabilă ca si bani castigati.

De ce se uită oamenii la videoclipuri NPC pe Tik Tok

Spectatorii pot cumpăra „cadouri” pentru creatori în cadrul fluxului live, care apar pe ecran. Când creatorul îl vede, ei răspund cu răspunsul lor „preprogramat”. 

Tendința creatorilor umani care imită NPC-urile este un fenomen recent. Una dintre cele mai vechi cazuri înregistrate vine de la TikToker japonez nautecoco într-un videoclip din 2022. 

Cum fac streamerii NPC să câștige bani pe TIK TOK


În timpul transmisiunilor live TikTok, utilizatorii pot trimite cadouri virtuale creatorilor de conținut preferați prin secțiunea de comentarii a fluxului live sub formă de „autocolante” online în formă de cornet de înghețată, trandafiri, prăjituri de ziua de naștere și alte articole care vor apărea pe ecran . 

Utilizatorii achiziționează autocolante folosind monede TikTok care sunt cumpărate folosind bani din lumea reală pe aplicația sau site-ul platformei. 

Jetoanele virtuale sunt disponibile în pachete, cu cel mai mic pachet de 70 de monede TikTok costând 74 de cenți și un pachet de 7.000 de monede costând 74 USD,   arată pagina de reîncărcare a monedelor a platformei. 

Cadourile precum un autocolant cu flori costă doar o monedă TikTok, în timp ce un autocolant care înfățișează o pereche de lei va aduce utilizatorilor înapoi 34.000 de monede TikTok.

Creatorii NPC iau acasă 50% din valoarea tuturor autocolantelor pe care le primesc în timpul unui stream live. Ei trebuie să transforme autocolantele în monede cadou, care sunt apoi schimbate cu „diamante digitale”. Când un creator are diamante în valoare de 100 de dolari, le poate încasa pentru bani reali

Câți bani pot câștiga creatorii de conținut NPC


Creatorii de top din categoria NPC câștigă mii de dolari pe zi.

PinkyDoll câștigă între 2.000 și 3.000 de dolari pe flux și până la 7.000 de dolari pe zi din videoclipurile ei.

Streamerul Kai Cenat a dezvăluit recent că a câștigat aproape 6.000 de dolari lansând live pe TikTok un  videoclip pe  care l-a postat pe platforma de streaming de jocuri video Twitch. 

Deși acum crește, tendința NPC nu este garantată să rămână - la fel ca multe lucruri din rețelele sociale, fenomenele pot dispărea la fel de repede pe măsură ce câștigă aburi. 

Cu toate acestea, experții cred că tendința NPC ar putea fi mai mult decât un capricu momentan!
MAI POTI CITI