Vreau sa il despart de Iubita lui. Ce sa faci daca băiatul pe care il placi are prietenă

Te întrebi ce sa faci daca băiatul pe care il placi are iubită. Vrei sa il desparți de iubita lui cu secretul prin care se indragosteste un bărbat

M-am îndrăgostit de un bărbat cu iubita, este cu alta dar ma cauta și flirteaza cu mine și nu știi de să faci?

Cum sa-l seduci daca are deja o iubita?  SIMPLU - fă-l sa te dorească mai mult și lasa-l pe el sa vina la tine!

Pentru unii bărbați, faptul că au deja o prietenă său iubită nu înseamnă că nu vor încerca să intre în grațiile unei alte femei!

Nu este nevoie să cumperi grămezi de cărți care îți vor dezvălui secretele de ultimă oră despre „cum să-l seduci dacă are iubită”, „cum să fii irezistibilă dacă te caută și filtrează cu tine” sau despre „regulile unei relații fericite dacă băiatul are iubită”. 

Vreau sa-l cuceresc definitiv ce sa fac sa își dea seama ca il plac

Doar fi naturală. Numai astfel te poate cunoaște cu adevărat și se poate îndrăgosti de tine. Nu încerca să ai și să trăiești viața unei alte femei.

Ce ar trebui să faci dacă persoana de care te simți atrasă are o prietenă, dar totuși flirtează cu tine


Una dintre cele mai eficiente tehnici de a cuceri un bărbat aflat într-o altă relaţie este să încerci să te împrieteneşti cu prietenii lui cei mai buni

Astfel, ai toate şansele să fii o prezenţă constantă în anturajul lui, să primeşti invitaţii în oraş, iar el să fie de faţă. 

Trebuie să faci tot posibilul ca să câştigi simpatia prietenilor lui ca în acest fel ei să vorbească admirativ despre tine când sunt cu el.

Caută soluţii în care să fii singură cu el

Încearcă să creezi tot felul de scenarii în care să rămâi singură cu el, aceasta fiind una dintre cele mai bune tehnici de a cuceri un bărbat aflat într-o altă relaţie. 

Roagă-l să-ţi dea o mână de ajutor într-o situaţie în care nu te descurci singură, ca în acest fel să obţii timp petrecut doar cu el. 

Flirtează cât mai evident, fă-i complimente sau atinge-l din când în când. Important este să nu-i spui direct că-ţi place şi că eşti atrasă de el fiindcă vei ucide suspansul.

Flirteaza folosind limbajul trupului

Daca iubita lui este prin preajma si nu te poti abtine sa nu flirtezi cu el, fa-o într-un mod subtil, astfel încât sa-l cuceresti, fără ca iubita lui sa se prindă si fără ca el sa-si dea seama de intențiile tale. 

Cea mai eficienta tehnica este sa flirtezi folosind limbajul trupului. Asaza-te în fata lui (prietena, logic, se va așeza chiar lângă el) si imită-i poziția corpului, dar în oglinda. 

Daca îti modifici poziția corpului în funcție de a lui, îi vei transmite ca sunteti pe aceeași lungime de unda.

Ascultă-l!!! 

Nu vorbi doar despre tine, și evită să îi spui ce ai eșuat în acea zi sau cine a greșit și cât te-a supărat. 

Rezumă pe scurt cele mai importante evenimente din ziua ta și lasă-l să se întrebe despre ce este interesat. 

Și dacă nimic din toate acestea nu-l atrage suficient și alege un alt subiect de conversație, înghiți-ți mândria și lasă-te ghidată.

ATENȚIE! În mod ideal ar fi ca, atunci când ești îndrăgostită de cineva care se află într-o relație, să nu faci dragoste cu acea persoană decât în momentul în care acea persoană este liberă și fără obligații. 
MAI POTI CITI