Unde vezi bătaia dintre Elon Musk si Mark Zuckerberg. LIVE X vs Meta

Lupta Zuck vs Musk va fi transmisă în direct pe X. Toate încasările vor merge către organizaţii de caritate pentru veterani” (Zuck v Musk fight will be live-streamed on 𝕏. All proceeds will go to charity for veterans.), a afirmat Elon Musk 

Rețeaua de socializare X este ”defunctul” Twitter. Elon Musk (vârsta 52 ani), patronul rețelei de socializare X, a anunțat duminică, 6 august, că lupta sa în cuşcă cu CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg |(vârsta 39 de ani), va fi transmisă în direct pe rețeaua cunoscută anterior sub numele Twitter.

Elon Musk a anunțat anterior multe lucruri pe care nu le-a respectat și nu poate fi garantat că această luptă dintre cei doi miliardari din tehnologie se va întâmpla cu adevărat, tweet-urile sale atrag atenția de fiecare dată. 

Vezi Live lupta dintre Elon Musk si Mark Zuckerberg

UPDATE

Potrivit lui Zuckerberg, totuși, Musk nu a confirmat încă disponibilitatea de a lupta în această lună . „Sunt gata astăzi”, a postat duminică  6 august CEO-ul Meta.

În iunie 2023, Musk și Zuckerberg au căzut de acord pentru o confruntare de tip „meci cușcă”.

În timp ce Zuckerberg este antrenat în arte marțiale și chiar a încheiat primul turneu de jiu-jitsu la începutul acestui an, se pare. Musk, pe de altă parte, a postat despre antrenamentul pentru lupta lor prin ridicarea de greutăți.

Când un utilizator de pe rețeaua X l-a întrebat pe Musk care este scopul luptei, Musk a răspuns: „Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul”.

Președintele UFC, Dana White, și -a exprimat interesul pentru promovarea meciului Musk vs. Zuckerberg , deși a respins sugestia că va avea loc la UFC 300 anul viitor. 

Pe lângă White, mai multe vedete ale lumii MMA au sugerat că ar dori să fie implicate, Jon Jones oferindu-se să-l antreneze pe Zuckerberg și Georges St-Pierre orientându-se spre Elon Musk .
MAI POTI CITI