OmegaMe păreri forumuri capsule de Omega fără miros. Prospect, cum se ia, compoziție și contraindicații

Să ne facem o părere despre OmegaMe de la Health Labs Care un supliment cu Omega fără miros care după recenziile de pe forumuri pare a fi un produs excelent, el fiind apreciat de cei care l-au folosit și au obținut rezultatele așteptate.

Conform opiniilor, suplimentul OmegaMe reprezintă un lucru extraordinar pentru sănătatea noastră. 

Acest complex de acizi grași, EPA și DHA, își aduce contribuția esențială pentru menținerea sănătății inimii, sprijinind scăderea nivelului trigliceridelor și creșterea colesterolului bun. 

De asemenea, acești acizi grași pot juca un rol important în protejarea creierului, îmbunătățirea concentrării și prevenirea afecțiunilor precum demență și Alzheimer.

Chiar dacă acizii grași Omega 3 EPA și DHA, pe care îi găsești în suplimentul alimentar OmegaMe sunt recomandați pentru femeile însărcinate de Asociația Poloneză a Ginecologilor și Obstetricienilor, precum și în cursul alăptării, din considerente de siguranță, înainte de administrarea unui supliment alimentar, se recomandă consultarea medicului.

pareri forum am folosit omega me


Ingrediente compoziție OmegaMe


• Ulei de hamsii , din care 1000 mg
- EPA - 500 mg
- DHA  - 250 mg

În suplimentul alimentar OmegaMe nu vei găsi aditivi, conservanți și coloranți inutili

Compoziția curată, lipsită de impurități și metale grele, este confirmată de testele produselor efectuate de laboratorul independent, acreditat J.S. Hamilton Poland.

Mod de administrare OmegaMe


Folosește suplimentele alimentare conform informațiilor incluse pe ambalaj și pe eticheta produsului. 

Suplimentul alimentar OmegaMe poate fi administrat în orice moment al zilei, îți recomandăm însă suplimentarea după masă, pentru a asigura o digestie mai bună și o biodistribuție mai bună a acizilor grași în organism.

Forma convenabilă de capsulă gelatinoasă moale de tip „odorless” facilitează înghițirea și permite totodată evitarea gustului specific al uleiului de pește.

Contraindicații OmegaMe


A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. 

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. 

Femeile însărcinate și mamele care alăptează trebuie să consulte un medic înainte de a utiliza preparatul. 

Produsul conţine substanţe cu potenţial alergenic: ulei de hamsi

Născut din dorința de a îmbunătăți calitatea vieții în ceea ce privește îngrijirea sănătății, a aspectului fizic și a stării de spirit, brand-ul Health Labs Care are o abordare holistică, promovând ideea de echilibru dintre corp, minte și psihic, dar și de armonie cu mediul înconjurător
MAI POTI CITI