Wiki Larisa Udilă Ogică - biografie, vârstă, înălțime, haine, soț, înșelată

Descoperă cele mai noi informații despre: Larisa udila părinți, Larisa udila instagram, Larisa udila varsta și înălțime, Larisa udila sot și familie, Larisa udila blugi și haine, Larisa udila bravo ai stil, Larisa udila wiki

Conform CV-ului Larisa Udilă (35 de ani) este o cunoscută influenceriță din România care a cochetat multă vreme cu modelingul. 

Larisa Udilă s-a născut pe 30 aprilie 1997 în București, este în zodia Taur.

În urmă cu patru ani, Larisa Udilă a participat la concursul național „Miss Univers România”, unde a ocupat locul al doilea al podiumului. 

Larisa Udilă este absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice București. 

Pentru o bună perioadă de timp, Larisa a fost model pentru agențiile Attitude Models și Unique Models Agency. De asemenea, ea a cochetat și cu televiziunea, fiind reporter pentru emisiunea îndrăgitei prezentatoare Teo Trandafir.

larisa udila biografia sot inselata varsta haine

Pasionată de modă, Larisa a reușit să devină una dintre cele mai apreciate și mai iubite concurente de la Bravo, ai stil!, emisiunea de pe postul de televiziune Kanal D.

În 2021 Larisa Udilă s-a căsătorit cu iubirea vieții ei, Alexandru Ogică. Căsătoria a avut loc la Buftea, într-o locație de vis, situată lângă lac, pe data de 23 iunie 2021. 

La marele eveniment au participat „greii” din showbizul românesc. Numele importante acre s-au regăsit pe lista invitaților au fost Karmen și soțul ei, Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, Marisa Paloma și mulți alții. 

Atmosfera a fost întreținută de cântăreți de primă clasă. Printre numele sonore din lumea muzicală s-au regăsit Adrian Minune, Bogdan de la Ploiești și Gypsy Casual.

Chiar dacă este o mămică și o soție fericită, Larisa Udilă recunoaște că a fost înșelată de soțul ei. Chiar dacă lucrurile nu au mers prea departe, din fericire, situația a fost neplăcută pentru ea și dureroasă în egală măsură. Dar în cele din urmă, a luat decizia de a-și ierta soțul și i-a mai dat o șansă.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică si-au botezat băiețelul, Milan, in luna august 2022.

Larisa a dezvăluit și că, după ce a devenit mamă, viața ei de cuplu a suferit unele schimbări, la care înainte nici nu s-ar fi gândit.

Acum îi dedică adorabilului Milan mult mai mult timp, iar micuțul doarme cu ea și cu tatăl lui în pat, chiar dacă asta, cândva, i se părea inacceptabil.
MAI POTI CITI