Pareri Noi parfumuri de păr de la Dior - Gris Dior, Rose Kabuki și Oud Rosewood 2023

Dior 's La Collection Privee Christian Dior lansează trei noi parfumuri de păr - Gris Dior, Rose Kabuki și Oud Rosewood (40 ml fiecare) despre care vom incerca sa ne facem o parere obiectiva, mai ales ca opiniile de pe forumuri sunt bune.

La Collection Privee Christian Dior  este o colecție de parfumuri care folosesc ingrediente de cea mai înaltă calitate, precum și ingrediente rare. 

Ea a debutat pentru prima dată în 2017 și de atunci și-a câștigat mulți fani. Acum va fi completat de trei noi parfumuri de păr care vor da un parfum ușor și vor învălui părul cu un postgust frumos persistent. Se recomandă utilizarea lor în combinație cu aceeași apă de parfum.

1) Nota puternica contrastanta de lemn a parfumului de par Dior Oud Rosewood invaluie parul intr-un voal mistic gros cu note intense si condimentate de lemn de oud. 
pareri cele mai bune parfumuri de par dior originale 2023


Într-o singură mișcare elegantă, parfumul împodobește părul cu un traseu contrastant de acorduri cremoase de lemn de santal, învăluit în puterea notelor lemnoase de oud.

2) Parfumul de păr Dior Rose Kabuki este un trandafir proaspăt înflorit care înfășoară părul într-un voal pudrat și cu parfum floral

Într-o singură mișcare elegantă, parfumul împodobește părul cu o dâră delicată și intensă de trandafir kabuki, care scoate în evidență prospețimea notelor pudrate de trandafir, sporită de puterea notelor de mosc.

3) Cântând lin într-un ton chypre , Parfumul de păr Gris Dior , care are un sunet multifațetat, învăluie părul cu un voal parfumat delicat și elegant. 

Parfumul lemnos-floral de iasomie și bergamotă, stratificat cu parfum de tupus cu o notă de chihlimbar, decorează olfactiv frumos părul printr-o singură mișcare elegantă.

Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.
MAI POTI CITI