De ce trebuie să bei Apă cu Lămâie în fiecare zi - principalul efect pe care nu toată lumea îl cunoaște

De ce trebuie să bei apă cu lămâie în fiecare zi - principalul efect pe care nu toată lumea care SLĂBEȘTE îl cunoaște.

Știm cu toții că apa cu lămâie este bună pentru metabolism. Se presupune că promovează descompunerea grăsimilor și accelerează metabolismul. 

De fapt, efectul principal al unei astfel de băuturi constă într-o altă proprietate benefică, care ar trebui să fie amintită de toți cei care pierd în greutate.

Dimineața ta începe cu un pahar cu apă cu o felie de lămâie? Este mai bine să amânați o astfel de băutură până la începutul micului dejun - sau chiar înainte de prânz și cină. În general, înainte de orice masă bogată în proteine.  

secretul apei cu lamaie pe care nu-l știai

Produsele proteice stau la baza pierderii in greutate competente si a dezvoltării musculare. 

Standardele generale spun că o persoană trebuie să mănânce cel puțin 1-1,5 grame de proteine ​​pe 1 kilogram de greutate în fiecare zi. 

Cu toate acestea, respectarea acestei reguli nu garantează beneficii 100%. La urma urmei, proteinele nu numai că ar trebui să intre în mod regulat în organism, ci și să fie complet absorbite în mediul gastric.  

În acest caz, merită să vorbim despre beneficiile deosebite ale apei cu lămâie. 

Dacă bei o astfel de băutură cu puțin timp înainte de masă, poți crește aciditatea din stomac, stimulând producția de acid clorhidric. 

Acest lucru vă permite să îmbunătățiți digestia alimentelor proteice - precum și adăugarea de mâncăruri cu sosuri de citrice și marinate cu adăugarea de componente acide. 

Este important de reținut că sfaturile despre apa cu lămâie înainte de mese nu sunt pentru toată lumea. 

Dacă există tulburări ale tractului gastrointestinal și alte caracteristici de sănătate, o băutură care crește absorbția proteinelor poate dăuna organismului. Deci nu uitați să vă monitorizați sentimentele - și, dacă este necesar, consultați un medic. 
MAI POTI CITI