Biografia NADINA ZISU. Wiki cine este, ce varsta are, unde a lucrat și dacă are iubit

Descoperă informații despre cine este NADINA ZISU, biografia profesionala, unde și în ce dată s-a născut, wiki personal, ce studii și unde a mai lucrat


Conform CV-ului, frumoasa moldoveancă, Nadina Zisu, s-a născut în Focșani, are vârsta de 30 de ani şi a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, iar după absolvire s-a mutat la Bucureşti, pentru a-şi putea trăi visul de a face o carieră in mass media.

Născută şi crescută în inima podgoriilor vrâncene, Nadina Zisu îşi petrece timpul liber cu prietenii şi adoră călătoriile.

Referitor la viața personală, dacă are un iubit sau nu, Nadina spune că este o fire impulsivă, care de foarte multe ori acționează pe moment, din instinct, fără regrete ulterioare, nu și-ar dori alături un bărbat care are prea multe întrebări sau nesiguranțe.  Și de aceea viața ei personală nu s-a schimbat prea mult și asta pentru că nici nu-și dorește.

nadina zisu cv biografie varsta inaltime iubit

Nadina Zisu și-a început cariera de jurnalistă scriind ştiri, mai ales mondene, astfel că a venit cumva firesc pasul următor, acela de a le şi prezenta.

A fost redactor, reporter şi prezentatorul ştirilor mondene în cadrul Observatorului, la Antena 1

Nadina Zisu a fost prezentator de ştiri, la Aleph News.

Din vara lui 2022 s-a alăturat echipei de ştiri Kanal D, ca editor coordonator al echipelor de corespondenţi.

Mai mult decât frumusețea, din punctul ei de vedere, valorează carisma, atitudinea, flerul. Frumusețea are un efect de scurtă durată în fața publicului. Îi bucură privirea atunci când butonează televizorul, dar e nevoie de mai mult să-l fidelizezi. 

Pe Nadina Zisu o veți vedea în curând în matinalul „Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat” de la Kanal D2. Matinalul va începe în curând şi va fi difuzat simultan la Kanal D2 şi la Radio Impuls.

Nadina va fi responsabilă cu ştirile zilei şi va fi prezentă în fiecare dimineaţă, alături de cei doi matinali, Greeg şi Cernat.

”... iubesc deja tot ceea ce înseamnă On Air, cu nelipsitele căşti pe urechi; abia aştept să ne auzim şi să ne vedem la Radio Impuls şi Kanal D2, în fiecare dimineaţă”, a spus Nadina Zisu.

Sa vedem cata carisma ai domnita NADINA ZISU. Vei reusi sa ne incanti pe noi PUBLICUL? 

Frumusete, incredere si peste si carisma? Ce combinatie? E adevarat?
MAI POTI CITI