TOP cele mai bune filme romantice de dragoste Netflix de văzut în doi sau singură

Observând interesul tot mai mare legat de subiecte precum: filme de dragoste de văzut in doi, lista filme de dragoste Netflix, cele mai bune FILME de dragoste, filme de dragoste de plâns, FILME romantice Netflix, am ales să vă prezentăm câteva din cele mai apreciate si iubite producții TV din acest gen.

"To All the Boys I've Loved Before" - o comedie romantică dulce și plină de farmec despre o adolescentă care trimite scrisori de dragoste secrete către toți băieții de care a fost vreodată îndrăgostită, doar să fie nevoită să se confrunte cu ei în viața reală atunci când scrisorile sunt trimise din greșeală.

♥ "The Kissing Booth" - o poveste de dragoste interzisă între o adolescentă și cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare, care se complică și mai mult când descoperă că familia lui are o problemă veche cu familia ei.

"The Half of It" - un film romantic inteligent și sensibil despre o adolescentă inteligentă și introvertită care se împrietenește cu un băiat popular, dar este nevoită să ascundă faptul că își îndrăgește aceeași fată.

top filme bune de dragoste romantice de plans netflix pt adolescenti

"Always Be My Maybe" - o comedie romantică dulce și amuzantă despre doi prieteni din copilărie care se reîntâlnesc după mulți ani și își dau seama că sentimentele lor pentru unul altul ar putea fi mai mult decât simple prietenii.

"A Cinderella Story" - o versiune modernă și dulce a poveștii clasice a Cenușăresei, despre o adolescentă care trebuie să supraviețuiască la un liceu plin de fete rele și să se îndrăgostească de băiatul cel mai popular din școală.

"Set It Up" - o comedie romantică inteligentă despre doi asistenți personali care își unesc forțele pentru a-i împerechea pe șefii lor agresivi și perfecționiști, dar care își descoperă sentimente unul pentru celălalt pe parcursul procesului.

"The Theory of Everything" - un film emoționant și romantic despre viața lui Stephen Hawking și a soției sale, care îi rămâne alături în timp ce luptă cu boala lui debilitantă și își îndeplinesc împreună visele și aspirațiile.

Dacă ar trebui să alegem un singur film romantic de pe Netflix, am alege "The Half of It".

Ne place acest film pentru că are o poveste originală și inteligentă, care subminează convențiile obișnuite ale genului romantic.

În loc să se concentreze pe un cuplu heterosexual, filmul explorează relația dintre o fată și un băiat care devin prieteni, dar care își împărtășesc sentimente pentru aceeași fată. 

Ne place modul în care filmul tratează tema identității sexuale și a confuziei adolescenței într-un mod subtil și sensibil, fără să cadă în clișee. 

De asemenea, personajele sunt bine dezvoltate și sunt interpretate excelent de actorii din distribuție. 

În general, "The Half of It" este o comedie romantică dulce, amuzantă și emoționantă, care își asumă riscuri și oferă ceva diferit în ceea ce privește genul.
MAI POTI CITI