Păreri am folosit Labo Hair Loss 5 Patents tratament intensiv împotriva caderii parului la bărbați

Labo Hair Loss 5 Patents tratament intensiv impotriva caderii parului pentru barbati face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijirea parului, Hidratarea parului

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Labo Hair Loss 5 Patents  este un produs de calitate împotriva căderii părului la bărbați, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

pareri reale am folosit tratament Labo Hair Loss 5 Patents


Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama. Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.


Labo Hair Loss 5 Patents tratament intensiv impotriva caderii parului la barbati 14x3,5 ml informații și descriere


Stresul, efortul fizic, boala sau chiar simpla schimbare a anotimpului pot cauza căderea excesivă a părului. Căderea a părului pe care o putem combate eficient cu tratamentul împotriva căderii părului la bărbați Labo Hair Loss 5 Patents.

Acest tratament dermato-cosmetic în fiole combate toate cauzele căderii părului la bărbați prin fixarea fibrei părului adânc în scalp. O compoziție eficientă, cu 5 brevete, care vă redă bucuria de a avea un păr frumos și sănătos.

Caracteristici și beneficii Labo Hair Loss 5 Patents

• pachetul conține 14 fiole, suficiente pentru o lună de tratament
• combate căderea excesivă a părului
• fixează fibra părului adânc în scalp
• oferă părului nutriție și protejează suprafața firului
• întărește cuticulele părului
• destinat utilizării topice

Ingrediente compoziție Labo Hair Loss 5 Patents


5 brevete – create din complexe eficiente împotriva căderii părului

Mod de aplicare recomandat conform prospectului


Tratamentul împotriva căderii părului Labo Hair Loss 5 Patents se aplică o dată la două zile, pe scalpul curat. 

Rupeți partea superioară a fiolei și întindeți conținutul în mod uniform pe toată suprafața scalpului, masând ușor cu degetele. 

Pentru maximizarea efectului, recomandăm aplicarea tratamentului cel puțin 2 luni.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).
MAI POTI CITI