Manichiură pentru mirese în 2023: TOP modele unghii de nuntă elegante în diferite stiluri și pentru orice formă

Unghii mireasa 2023 albe simple french cu pietre, unghii scurte elegante pentru nuntă unghii mireasa baby boomer sau migdală


Sezonul nunților 2023 este aici! Selecția noastră este concepută pentru a ajuta miresele să decidă asupra unei manichiură pentru un eveniment vesel. 

Lista conține modele rafinate și elegante de unghii în diferite stiluri care vor fi punctul culminant al unui look romantic.

Dacă te pregătești să devii mireasă în 2023, fii atentă la exemplele de manichiură din selecția noastră. Sunt în conformitate cu toate tendințele principale și completează perfect aspectul de nuntă. 

1. Manichiura cu motive florale pentru mireasă

Pentru o nuntă de primăvară - design de unghii de primăvară! Manichiura florală monocromatică arată blândă și romantică. 

Se va potrivi deosebit de frumos în look-urile de nuntă non-standard, în stil grunge și boho: de exemplu, dacă preferați blugii sau jachetele de piele în locul unei pelerine ușoare și cizmele sau pantofii cu linii solide in loc de pantofii eleganți. 

păreri modele florale pt unghii scurte  mireasa 2023

2. Unghii french cu perle pentru mireasă

Daca rochia de mireasa este brodata cu perle sau mireasa alege bijuterii si accesorii de par cu aceasta piatra, este logic sa completezi look-ul cu manichiura cu perle. 

Principalul lucru este să alegeți margele mici care sunt bine fixate pe unghii și nu se vor desprinde din cauza mișcărilor neglijente accidentale.  

modele unghii french cu pietre si perle pentru mireasa 2023

3. Modele de unghii ombre french la moda în 2023 pentru mirese

Încețoșarea delicată a jachetei prelungește manichiura și îmbunătățește vizual forma unghiilor. 

Și o ușoară strălucire va sublinia chiar inelul care va apărea în curând pe degetul inelar;) 

modele elegante ombre  french pt mireasa  2023

4. Modele de unghii pentru mireasă cu strasuri au revenit la modă

Sstrasurile au fost o parte integrantă a manichiurii de nuntă - și apoi, timp de mulți ani, au căzut în secțiunea anti-tendințe. 

Astăzi, modelele cu strasuri revin la mare respect. Principalul lucru este să nu exagerați cu numărul și dimensiunea lor. 
MAI POTI CITI