Idei de CADOURI pentru fete de 10 sau 11 ani. Cadouri inedite pentru ziua de naștere a fetițelor.

Iată câteva idei de cadouri speciale. inedite, surprinzătoare, pentru fete de 10-11 ani și semnificația lor:

Set de bijuterii - un set de bijuterii poate fi un cadou excelent pentru o fată de 10-11 ani. 

Acesta poate fi alcătuit dintr-un colier, cercei și brățară, cu motive sau forme care se potrivesc cu stilul și personalitatea ei. 

Acest cadou îi poate arăta că este importantă și specială, și poate ajuta la îmbunătățirea încrederii și a stimei de sine.

Brățări, cercei, inele, coliere, pandantive, alege un design care sa se potrivească cu personalitatea și felul ei de a fi. Ii vor aminti mereu de gestul deosebit din partea ta.

cele mai inspirate idei pentru fetite de 9 10 11 ani inedite si emotionante

Joc de construcții - un joc de construcții poate fi o alegere excelentă pentru o fată creativă și aventuroasă. 

Acesta poate fi alcătuit dintr-un set de LEGO, K'NEX sau alte jocuri similare, care îi pot ajuta să-și dezvolte abilitățile de gândire logică, creativitatea și imaginația.

Nimic nu o împiedică pe fetita sa construiască o stație de pompieri, un sediu al piraților sau un model de mașină cu telecomanda din seria LEGO Technic. 

Seturile conțin o mulțime de accesorii tematice, datorita cărora copilul ajunge sa cunoască lumea adulților si poate intra in rolurile care ii plac cel mai mult. 

Jurnal sau caiet de notițe - un jurnal sau un caiet de notițe poate fi un cadou grozav pentru o fată care îi place să scrie sau să deseneze. 

Aceasta poate să-și noteze gândurile, sentimentele și experiențele personale, ceea ce poate fi foarte benefic pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și de gestionare a emoțiilor.

Carte - o carte poate fi un cadou minunat pentru o fată de 10-11 ani, în special una care să se potrivească cu interesele și preferințele ei. 

O carte poate ajuta la îmbunătățirea abilităților de citire și de înțelegere a textului, precum și la dezvoltarea empatiei și a compasiunii față de personajele din carte.

Set de machiaj - un set de machiaj poate fi un cadou plăcut pentru o fată care îi place să se joace cu machiajul și să experimenteze cu diferite stiluri și culori. 

Acesta poate ajuta la dezvoltarea abilităților de înfrumusețare, precum și la înțelegerea faptului că frumusețea interioară este la fel de importantă ca și cea exterioară.

La vârsta de 10-11 ani fetita, traversează perioada tulbure a pubertății. Acorda mai multa atenție analizării diferitelor probleme, explorează secretele lumii înconjurătoare, iar totodată isi dezvolta pasiunile si interesele. 

Este capabila sa se concentreze pe o singura activitate si sa-i acorde mai mult timp. Extrem de importante sunt si relațiile cu alti copii de vârsta ei. 

Fetitele isi împărtășesc intre ele lucrurile care le plac, ideile de joaca, dar si problemele de fiecare zi.
MAI POTI CITI