Cum și cu ce se aplică corect Fondul de Ten cu degetele sau cu Buretele

Aplicare fond de ten cu burete sau cu degetele recomandări și sfaturi de la specialistă


Ar trebui să pui întotdeauna o parte din fondul de ten pe dosul mâinii și să îl aplici cu un burete sau o pensulă pentru fond de ten. 

Căldura mâinii va „înmuia” fondul de ten și îl va face în acest mod mai ușor de aplicat (mai ales dacă este vorba de un fond de ten compact).

În cazul în care întâmpini dificultăți, îți poți folosi degetele pentru a te ajuta să aplici machiajul pe zone mici, cum ar fi colțul interior al ochiului sau aripile nasului. 

Accesorii din care să alegi pentru a-ți aplica corect fondul de ten. Iată câteva accesorii care te vor ajuta să îți aplici fondul de ten:

După cum îi spune și numele, o pensulă îți va permite să aplici fondul de ten într-un mod ultraprofesionist.

Pensula rotundă pentru fond de ten te va ajuta să nu aplici prea mult material pe piele, deoarece trebuie să pui fondul de ten fluid în gaura mică destinată acestui scop.

recomandari aplicare fond de ten cu degetele sau buretele

Buretele blender și un burete clopot simplificat – rolul său este în principal de a estompa fondul de ten pe zonele mari ale feței, cum ar fi fruntea sau pomeții.


Buretele de silicon îți va oferi o aplicare mai groasă a fondului de ten și, prin urmare, o acoperire mai mare ca și suprafață, deoarece nu absoarbe fondul de ten și va depune întreaga cantitate luată de pe piele.

Buretele triunghiular din spumă este un burete ultraprofesional. Mai mare decât alți bureți, îți va permite să aplici fondul de ten mai rapid!

Buretele clopoțel este un burete cu vârful mic și curbat conceput pentru a ușura aplicarea pe piele (zonele mici și goale, cum ar fi aripile nasului sau colțul interior al ochiului, și zonele rotunjite, cum ar fi pomeții și bărbia).
MAI POTI CITI