Păreri Ralph Lauren Polo Red Parfum original pentru bărbați miros, persistență, prețuri reduse

Ralph Lauren Polo Red Eau de Parfum pentru barbati Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului Ralph Lauren Polo Red. Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!


ralph lauren olo red pareri am folosit parfum original si ieftin pt barbati


Descriere Ralph Lauren Polo Red Eau de Parfum pentru barbati 40 ml

La început veți fi atras de combinația deosebită dintre ghimbirului și ulei de grepfrut, împreună cu deliciosul merișor. 

Apoi se va dezvălui valul de senzualitate, prin combinația masculină dintre uleiul de lavandă și salvie. 

În aceeași timp, pătrund în compoziție nuanțele delicate ale floarei Cistus și ale exoticului elemi. 

Cireașa de pe tort, care va ridica senzualitatea la maxim, este dată de tonurile de lemn prețios și de mosc, care se contopesc cu nuanța dulce, de benzoin și de opoponax.

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant."
MAI POTI CITI