Impresii parfum Givenchy Insense Ultramarine Eau de Toilette pentru barbati, siaj, persistență, prețuri

Givenchy Insense Ultramarine Eau de Toilette pentru barbati Descopera oferta la reduceri promotionale. Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului Givenchy Insense Ultramarine. Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cât mai multe păreri despre acest parfum bărbătesc original cu atât mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

parfum Givenchy Insense Ultramarine original pareri forum


Givenchy Insense Ultramarine Eau de Toilette pentru barbati 100 ml

Vă place să trăiți din plin, iubiți natura și vă atrage largul mării? Atunci, cu siguranță apa de toaletă Givenchy Insensé Ultramarine este parfumul vostru. 

Este seducător, dinamic și plin de energie descătușată, creat parcă special pentru zile pline de aventuri - și nu doar pe mare.

Givenchy Insense Ultramarin e un parfum fresh aromatic, cu tonuri acvatice, recomandat pentru un bărbat de acțiune, care trăiește viața din plin. E un parfum care evocă prospețimea mării.

Parfumul a fost lansat în anul 1994. Compoziția aparține parfumierului Christian Mathieu. Caracterul fresh al parfumului este evocat și de design-ul flaconului.

Compoziția parfumului

Prospețime, puritate și temperament. Aceasta este descrierea ideală a parfumului Givenchy Insensé Ultramarine. 

Compoziția sa modernă și dinamică aduce în prim plan acorduri de galbanum, de lemn cald de cedru și de vetiver aromatic.

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant."
MAI POTI CITI