Pareri Noul parfum Tom Ford Electric Cherry 2023 - seducător și fascinant

Colecția Private Blend a lui Tom Ford , pe lângă noul parfum unisex Cherry Smoke are si un alt parfum de cireșe - Electric Cherry.

Suntem de parere ca parfumul pentru EA si EL, Tom Ford Electric Cherry combină astringența cireșelor Morello cu ghimbirul revigorant și luxoasa iasomie Sambac cu parfumul său seducător și fascinant. 

Ambrettolide adaugă un subton mosc ademenitor, ca o respirație caldă care se îmbină cu piper roz picant. Este un parfum sclipitor și jucăuș care reflectă flirtul, flirtul și dragostea timpurie.

Tom Ford Electric Cherry 2023  este un parfum floral-fructat pentru barbati si femei, moscat si picant, ambra si balsamic, incluzand note de cirese, iasomie, ghimbir, ambrettolid (mosc) si piper roz.

pareri parfum tom Ford Electric Cherry pentru el si ea

Caracteristici cheie ale noului parfum Tom Ford Cherry Smoke 2023:

Grupe de arome: florale, fructate;
Gen: unisex;
Note de varf: cirese Morello, ghimbir;
Note de inima: iasomie sambac;
Note de baza: ambrettolida, mosc, piper roz;
Concentrație: Eau de Parfum;
Ediție limitată : nu;

Primul parfum de la Tom Ford a apărut în 2006. Provocatorul și complexul Black Orchid a dat naștere Colecției Signature și aproape imediat a devenit cauza unei dispute asupra cărui segment, nișă sau lux, aparțin parfumurile brandului. Black Orchid a generat o întreagă colecție de flankers, cea mai recentă dintre acestea, Velvet Orchid Lumiere, a fost lansată în 2016.
MAI POTI CITI