IMPRESII PARFUMUL UNISEX PIESE UNIQUE de la brandul GRES original si rebel

Daca am inceput UN NOU AN si anume 2023 continuam seria dezvaluirilor despre cele mai expresive parfumuri, ape de toaleta adresate voua DOAMNELOR.

Nici DOMNII nu vor fi uitati. Vom descoperi impreuna povesti ale parfumurilor vom descifra totul sau aproape totul despre ingrediente despre modul cum marile branduri se aliniaza sa creeze parfumuri care sa fie prietenoase cu mediul inconjurator.

Cine sunt cei mai noi parfumieri si cu ce se lauda ei? Despre toate acestea sa povestim de-a lungul ANULUI 2023 pe care vi-l doresc PARFUMAT si RELAXAT.

gres-piece-unique-eau-de-parfum-unisex_pareri am folosit

Despre MADAME DE GRES sau pe scurt GRES v-am povestit creatoarea celebra care a devenit preferata unor doamane celebre de la MARLENE DIETRICH la GRETA GARBO si JACQUELINE KENNEDY.

Un parfum UNISEX creat de MADAME DE GRES este PIESE UNIQUE adica PIESA UNICA.


Daca plecam numai de la numele parfumului UNISEX ne putem lesne da seama ca este PARFUMUL CARE NU POATE FI INCADRAT in vreun tipar.

PARFUMUL UNISEX doreste sa va dezvaluie latura UNICA adica ORIGINALITATEA de care sunteti in stare atunci cand alegeti sa va parfumati.

O mare bucurie este faptul ca PIESE UNIQUE paote fi folosit zilnic fara teama. Va utei parfuma in tandem daca aveti vreun eveniment special veti fi la UNISON eleganti si veti mirosi la fel de controversat.

PARFUMUL UNISEX PIESE UNIQUE face parte din categoria speciala a PARFUMURILOR AROMATICE.

In plus parfumul nostru are ceva in plus contine si tonuri de iarba si mai apoi ingredientele diferite se amesteca intr-un joc ametitor.

Sa urmarim jocul ametitor al ingredientelor parfumului unisex PIESE UNIQUE.

NOTE DE VARF: PIPER ROZ, MANDARINE, PIPER NEGRU, PORTOCALE si MOSC

NOTE DE INIMA: IASOMIE, PELIN si PRUNA

NOTE DE BAZA: MOSC ALB, VELUR si PATCHOULI

Nu prea intelegi cum s-au " mixat" mandarine, portocale si prune cu flori de iasomie si pretiosul mosc alb .

DAR ASTA E SURPRIZA PLACUTA pe care ne-o ofera acest PARFUM MINUNAT, VERSATIL si INDRAZNET.

DA, PARFUMUL UNISEX PIESE UNIQUE IMPRESIONEAZA! Bun de cumparat acum la inceput de AN 2023.

Ne va da un zvac de inceput!

Primul parfum Grès a apărut în 1958. Este vorba de parfumul pielos Grès Cabochard, inspirat de o călătorie în India, din care Madame Grès tocmai se întorsese. 

Emblematicul parfum este încă pe piață, fiind îndrăgit și astăzi. O altă creație preferată este și apa de parfum Grès Madame Grès, cu note de ananas, de lemn de santal și de paciuli, sau parfumul floral Grès Cabotine de Grès, definit de acorduri de tuberoză, de zambile și de garoafe.
MAI POTI CITI