IMPRESII PARFUMUL ANULUI 2022 VETIVER ECARLATE de la L'ARTISAN PARFUMEUR un parfum care a inovat gradina de legume si fructe

Precum premiile OSCAR la filme avem si PREMIANTII aka CELE MAI BUNE PARFUMURI ale anului 2022. Anul 2022 a fost marcat de schimbari si nevoia de readaptare.

Tendinta preluata si de cei mai buni parfumeuri care au realizat parfumuri inedite si combinatii uluitoare care au revolutionat piata parfumurilor.

CONFORM parerilor specialistilor CEL MAI BUN PARFUM al anului 2022 a fost unul creat in laboratoarele de la L'ARTISAN PARFUMEUR.

PARFUMUL se numeste VETIVER ECARLATE si va putea fi cumparat de public de abia din primavara anului 2023 la pretul de 165 de dolari.

Ce are atat de special acest parfum ? Vorbesti despre el la superlativ si incepi cu : UIMITOR, FANTASTIC, NEOBISNUIT, FASCINANT cu note cat se poate de neobisnuite.

Cine si-ar fi dat seama in afara specilaistilor ca se poate crea un parfum care a revolutionat la propriu LUMEA GRADINILOR cu fructe si zarzavaturi.

Cum sa miroasa divin un parfum ce contine laolalta frunze de rosii si grapefruit?

Pur si simplu creatorii s-au mobilizat pe mirosul unei gradini. PARFUMUL VETIVER ECARLATE a fost realizat de parfumeuri care au adus 5 ingredinete neobisnuite.

Asta pe langa elementul principal. NOTE DE FAN, MUSTEL, GRAPEFRUIT si ZMEURA? Ati mai auzit asa ceva?

ASTA il face NEOBISNUIT ba chiar CIUDAT. UN PARFUM care te INTRIGA de la primele acorduri.


PARFUMUL PREMIANT ala ANULUI 2022 face parte dintr-o serie numita POTAJER realizat exclusiv pe ingredientele pe care le poti gasi intr-o GRADINA.

Numai intr-o gradina gasesti fructe si legume cu acel miros specific de pamant amestecat cu tonuri de iarba ba chiar si fan.

Cine credea ca banalul musetel va prinde un loc intre aceste ingrediente neobisnuite? Gasim 5 ingrediente semnate de parfumieri premianti.


Patru din cele cinci ingrediente au fost semnate de QUENTIN BISCH aka GIVANDAN iar al cincelea ingredient poarta semnatura ALEXANDREI CARLIN.

ALEXANDRA a marturisit ca a folosit un ingredient prezent in parfumurile casei SYMISE adica TONKA BLACK. DAR ingredientul SECRET e dat de MUSETEL.

Pe langa toate ingredientele neobisnuite vom regasi si acorduri de padure . Sa asteptam venirea primaverii care ne va permite sa avem acces la cumparaturi sa vedem cat de uimitor este PARFUMUL ANULUI 2022 si anume VETIVER ECARLATE.

Vétiver Écarlate prezintă amintirea caldă de vară a frunzelor de roșii mototolite între degete. Un contrast între acest miros verde, acid și fructat și notele întunecate și raspândite de vetiver.

Dam drumul la visare? Si la astepatare.
MAI POTI CITI