BIT UNGHII CERAMICA ROSU pareri, original, ieftin si bun, cu livrare rapida

Cele mai bune recenzii si pareri reale despre BIT UNGHII CERAMICA ROSU. Pareri, preturi produse originale, cumpara acum. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele Nails Up.

 
BIT UNGHII CERAMICA ROSU impresii forum cliente


Bit unghii ceramica rosu cu duritate medie spre mare, potrivit pentru indepartarea gelului UV, oja semipermanenta si acrylul de pe unghii

Bit unghii ceramica este accesoriul care nu poate sa lipseasca din setul tau de rezerve pentru freza electrica. 

Realizat din ceramica, bit unghii ceramica incorporeaza rezistenta cu abrazivitatea ridicata, astfel gelul UV va fi rapid indepartat de pe unghiile tale sau de pe unghiile clientelor tale.

Bit unghii ceramica este disponibil in 5 tipuri, fiecare cu duritate diferita. 

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi culoarea dorita, care implicit indica tipul de bit ales; fiecarei culori ii corespunde o litera sau o pereche de litere: XF, F, M, C, XC si sa te bucuri de calitatile unui produs care iti va usura considerabil munca.

NailsUp este magazinul online ce imbina categorii si subcategorii diverse de produse detinate infrumusetarii la cel mai inalt nivel. 
MAI POTI CITI