Alpha Lipoic Acid 250mg Zenyth pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Alpha Lipoic Acid 250mg, 60 capsule, Zenyth extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Alpha Lipoic Acid 250mg, 60 capsule, Zenyth este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs ZENYTH un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. 

Suntem de parere ca Alpha Lipoic Acid 250mg, 60 capsule, Zenyth are un pret corect si e de un real ajutor.

alpha-lipoic-acid-250mg-60-capsule-zenyth pareri am folosit


Acidul Alfa Lipoic este un antioxidant metabolic cu rol in mentinerea functionarii optime a sistemului nervos, a activitatii cerebrale si a sistemului cardiovascular.

Acidul Alfa Lipoic este o substanta care se gaseste in mod natural in organism si ajuta la protejarea celulelor si tesuturilor organismului de atacul radicalilor liberi, la imbunatatirea functiei endoteliale si a fluxului sangvin la nivel cerebral, cardiac si periferic.

Alpha Lipoic Acid este un supliment alimentar ce contribuie la mentinerea greutatii corporale optime, normalizeaza nivelul utilizarii oxigenului in muschi si mentine un tonus general ridicat.

Ingrediente: Faina de orez (agent de incarcare natural), acid alfa lipoic (acid tioctic) 250mg, capsule din gelatina.

Mod de administrare:

- Cura de intretinere: 1 capsula pe zi, de preferinta in timpul mesei.

- Cura intensiva: 2 capsule pe zi sau conform recomandarii medicului.

- Spre deosebire de alti antioxidanti, care sunt solubili doar in apa (cum ar fi vitamina C) sau doar in grasimi  (cum ar fi vitamina E), acidul alfa lipoic este solubil atât in apa, cât si in grasimi, proprietate care-i determina cresterea capacitatii antioxidante.

Contraindicații:

- Se recomanda consultul medicului in cazul asocierii cu medicatia hipoglicemianta (inclusiv insulina) sau chimioterapia.

- A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza
MAI POTI CITI