Păreri parfumuri Alyssa Ashley cum miroase, cât persistă și când se poartă

Să ne facem o părere despre marca de parfumuri Alyssa Ashley care a apărut în anii 1960 în SUA, fondatorul acesteia a fost un artist talentat care a numit compania după fiica sa iubită.

Conform opiniilor de pe forumurile de specialitate, parfumul Alyssa Ashley este un exemplu de operă de artă autentică, destinată doar consumatorilor de elită.

Printre cele mai remarcate parfumuri din aceea perioada s-a numarat si cele create de Alyssa Ashley ce caracterizeaza perfect spiritul liber al generaţiei hippie.

Brandul a fost numit dupa fiica unui talentat artist, un maestru al artei moderne si un iubitor al parfumurilor. 

Aceste produse ofereau o alternativa parfumurilor din aceea perioada si se remarcau prin aromele inovative si diferite. 

pareri am folosit Alyssa Ashley musk parfum unisex pentru el si ea

Chiar si acum, aceste parfumuri sunt preferatele vedetelor tinere. Alyssa Ashley este o marca in curs de dezvoltare deoarece gama de produse este extinsa constant si sunt lansate constant noi produse create din cele mai bune ingrediente. 

Aceste parfumuri sunt capabile să dezvăluie instantaneu, individualitate unică și senzualitate la orice fată. Începutul compozițiilor de parfum pentru femei Alyssa Ashley este de obicei un buchet de arome florale. 


Parfumurile pentru bărbați se remarcă prin îndrăzneala incredibilă și puterea pasiunii masculine nestăpânite, care umplu fiecare celulă a proprietarului. 

Compozițiile pentru bărbați de parfumerie au fost dezvoltate special pentru băieții tineri care sunt predispuși la aventurism și la cucerirea inimii femeilor. 

Parfumul Alyssa Ashley învăluie și te conduce în lumea necunoscută a misterelor și minunilor.

Sticlele si ambalajele parfumurilor sunt deosebite si sunt considerate o expresie a artei moderne.
MAI POTI CITI