Pareri Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum pentru femei, miros, persistenta si preturi

Păreri forumuri Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum pentru femei extrase din opiniile, recomandările și recenziile despre set parfum lancome, lancome parfum dama, parfum lancome elefant, noul parfum lancome idole.

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,39

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

62% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Lancôme. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și afectează în mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul ca Lancôme Idôle Nectar este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum prea intens, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Lancôme Idôle Nectar are un miros echilibrat perfect între rafinament, seducție și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, 👉 intră pe linkul acesta 

Părerea finală despre PARFUMUL Lancôme Idôle Nectar

♦ Persistență - 4,47 din 5
♦ Intensitate -  4,42 din 5
♦ Versatilitate - 4,39 din 5
♦ Forma sticlei -  4,36 din 5
♦ Prețuri - 4,39 din 5

lancome-idole-nectar-eau-de-parfum-pentru-femei_pareri forum am folosit


Deveniți cea care ați fost menită să fiți. Astfel vă încurajează mereu apa de parfum pentru femei, Lancôme Idôle Nectar. 

Parfumul Lancôme Idôle Nectar a fost creat pentru oricine își respectă crezul – atât ca individ, cât și ca membru al societății. Pentru că un eu mai bun înseamnă o lume mai bună.

Lancôme Idôle Nectar este un parfum gurmand, cu note captivante de ambră și de vanilie, lansat în anul 2022 care vine intr-un flacon luxos, cu reflexe holografice.

Lancôme Idôle Nectar poate fi descris într-un singur cuvânt: avangardist – atât parfumul, cât și flaconul care îl conține. 

Are culoarea piersicii și este decorat cu fațete și reflexe holografice, fiind este fabricat exclusiv din sticlă reciclată. Și ambalajul exterior arată calea spre un viitor mai bun, fiind, de asemenea, realizat doar din materiale reciclate. Împreună spre un mâine mai bun.

Compoziția parfumului

Notele de vârf sunt dominate de un suflu de trandafiri și de tonuri de trandafir turcesc de Isparta, obținut din resurse sustenabile. 

La scurt timp, se dezvoltă notele din inimă, din care se distinge aroma de popcorn. 

Vanilia, obținută tot din surse sustenabile, este nota de bază a compoziției.
MAI POTI CITI