Păreri forum am folosit Benefit 24h Brow Setter Gel Fixare Sprâncene Transparent

Să ne facem o părere despre gelul de fixare sprâncene Benefit 24h Brow Setter, apreciat în recenziile clientelor care apreciază în marea majoritate că fixează sprâncenele foarte bine, le definește și rezista pe tot parcursul zilei.

Cumpărătoarele au mai caut și detalii despre: kit sprâncene sephora, Gel fixare sprâncene, creion sprâncene microblading, gel fixare sprâncene transparent, ceara fixare sprâncene, gel fixare sprâncene baby.

Părerea noastră despre Benefit 24h Brow Setter Gel Fixare Sprâncene este că acesta oferă firelor de par luciu, le fixează si le disciplinează chiar si pe cele foarte rebele. Și nu în ultimul rând rezista întreaga zi și se demachiază foarte ușor!

Sprancene indisciplinate? Cauti gel de fixare sprâncenec de calitate și original? Descopera 24h Brow setter, gel transparent sprancene cu rezistenta indelungata.

Este usor de aplicat datorita periutei sale, se usuca rapid si se poate folosi atat singur cat si peste produsele de machiaj pentru sprâncene.

pareri am folosit Benefit 24h Brow Setter gel fixare sprâncene transparent

Iubeste-ti sprâncenele cu acest gelul transparent pentru sprâncene 24hr Brow Setter.


Mod de folosire Benefit 24h Brow Setter Gel Fixare Sprâncene

Pentru a acoperi uniform sprâncenele de la rădăcină pana la vârf, aplica gelul cu partea pensulei cu par lung.

Pentru a sculpta si disciplina sprâncenele, utilizeaza partea pensulei cu varfuri mici. Utilizeaza singur sau pentru a fixa machiajul sprancenelor.

Pentru un look complet foloseste produsul impreuna cu Roller Lash & cu Precisely, My Brow Pencil.

Marca Benefit s-a lansat in San Francisco in anul 1976, iar in decurs de cativa ani s-a extins rapid la nivel mondial!

In spatele acestui succes se afla gemenele Jean si Jane Ford care continua sa surprinda si astazi prin sfaturile lor pline de umor si frumusete!
MAI POTI CITI