MARIA CONSTANTIN biografie, vârstă, înălțime, iubit, operații estetice, Instagram

Vezi care este biografia MARIA CONSTANTIN (vârstă 35 ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are MARIA CONSTANTIN, care este anul nașterii, dacă are iubit și ce operații estetice are. 

Wiki cele mai interesante și frumoase poze cu MARIA CONSTANTIN aka Marilyn Monroe de România le găsiți pe pagina ei de Instagram oficială @mariaconstantin.ro

Conform CV-ului  Maria Constantin (zodia Pești) s-a născut la 12 martie 1987 în Bălcești, Vâlcea. 

Maria este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – Secția Flaut (2005) și a facultății de Muzică "Spiru Haret" – Secția Pedagogie Muzicală (2009).

Maria Constantin a cântat în „Ansamblul Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acestuia. 

Maria Constantin wiki biografie vârstă înălțime operatii estetice

Tot aici, aceasta cântăreața de muzică populară l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a căsătorit în anul 2007, având împreună și un copil, Codrin Tapota. Mai târziu aceștia au divorțat. 

Ulterior, Maria Constantin s-a recăsătorit cu Marcel Toader. La nuntă, Maria Constantin a purtat două rochii superbe. Prima a fost cu motive tradiționale, care ducea mai mult cu un costum popular, format din două piese: ie și o fustă de culoare bej. A doua rochie de mireasă pe care Maria Constantin a purtat-o la petrecere a fost mai clasică: albă, brodată și cu un decolteu generos. 

Acum, Maria Constantin se căsătorește a treia oară. Maria Constantin și iubitul ei Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, iar acum au decis să se căsătorească. 

Maria Constantin a dezvăluit că nunta va avea loc anul viitor și se va desfășura într-o zi din cursul săptămânii.

Maria Constantin nu este contra operațiilor estetice, și-a făcut una, la sâni. Era o chestie de mulți ani, după sarcină i s-au lăsat sânii. Și-a pus silicoane, dar nu nimic exagerat.

În 2014, Maria Constantin a participat la emisiunea-concurs, Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga, fiind denumită Marilyn Monroe de România.

Maria Constantin a dezvăluit că la un moment dat și-a pierdut munca de ani buni, în câteva momente, asta pentru că, din cauza unei neînțelegeri, i-a fost închis canalul de YouTube, acolo unde erau peste 200.000 abonați.
MAI POTI CITI