Păreri PARFUM UNISEX BEL AMBRE JACQUES FATH un mix ametitor apreciat pe forumuriCECIL ZOROKYAN o doamna parfumier a lucrat cu minutiozitate la parfumul BEL AMBRE. Rezultatul ? Un mix coplesitor. Un PARFUM UNISEX de lux destinat doamnelor si domnilor.

Parfumul BEL AMBRE face parte din familia parfumurilor care au ca ingredient PIELEA / LEATHER acel miros pe care nu il poti confunda cu nimic.

BEL AMBRE a fost lansat in anul 2015 si de atunci si-a mentinut locul fruntas in clasamentul parfumurilor de lux.

Parfumul BEL AMBRE face parte din colectia JACQUES FATH este inscriptionat pe sticla ceea ce dovedeste ca este chiar ORIGINALUL.

V-am spus ca este un amestec de ingrediente ce nu te poate lasă indiferent.

pareri forum am folosit parfum Bel Ambre Jacques Fath


NOTE DE VARF: citrice, ienupar, piper negru

NOTE DE MIJLOC /INIMA: flori albe, iris, chimen

NOTE FINALE :ambra. piele, mosc, vetiver si chihlimbar

Parerile clientilor in privinta acestui parfum sunt impartite de aceea ma gandesc ca ar trebui sa il incercati ca sa va formati propria parere.

Unele doamne s-au temut de ingredientul piper si au crezut ca va fi un miros prea picant. Alte doamne s-au aratat dezamagite pentru ca se asteptau la un miros pudrat.

Domnii sunt incantati li se pare ca miroase original ca sa nu mai vorbim de persistenta parfumului pe piele.

BEL AMBER este un PARFUM UNISEX care are o persistenta indelungata pe piele. Stiti ca persistenta parfumului difera de la om la om, de la femeie la barbat in functie de PH-ul fiecaruia.

Cei care au folosit parfumul BEL AMBRE au fost incantati de persistenta de la cinci pana la douasprezece ore pe piele.

Un lucru care nu te lasa indiferent si face ca aceasta persistenta pe piele sa fie un MARE ATUU al parfumului BEL AMBRE.

Oricum ar fi acest parfum suntem de părere că te scoate din multime!
MAI POTI CITI